Így él a brit indie pop egyik legnagyobb sztárja

0

Ellie Goulding neve Magyarországon talán nem mindenkinek mond túl sokat, pedig a 33 éves énekesnő a brit indie pop egyik legnagyobb csillaga. Megmutatjuk, hogyan néz ki az a londoni ház, ahol él.

Ellie Goulding még a nyáron mutatta meg a Vogue magazin olvasóinak otthonát a brit főváros Paddington negyedében. A napokban kiderült, hogy az énekesnő és férje 3 millió 250 ezer fontért árulják az ingatlant.

Az alapvetően két hálószobás (de viszonylag könnyen hárommá alakítható) és két fürdőszobás, háromszintes ház nincs 200 népgyzetméter, szóval nagynak semmilyen mérce szerint nem mondanánk.

A földszinten találunk egy viszonylag méretes hálószobát antik csillárral, ami némi eleganciát kölcsönöz az egyébként kissé ipari-rusztikus érzéshez. A fapadló-nyers tégla kettőse egyébként nekünk bejön. A fürdőszoba mellett található egy kisebb gardróbszoba is.

Ami igazán izgalmas a házban, az a legfelső szint, amit a tetőablakokkal sikerült egészen világossá (és ezáltal érzetre a valóságosnál nagyobbra) varázsolni. Itt található a konyha és az étkező, utóbbiban akár 8-10 ember is kényelmesen elfér.

Az alagsor ennél egy fokkal kevésbé vonzó, ellenben van itt egy szoba, ahol elfér Ellie Goulding egészen komoly cipőgyűjteménye. Mintha egy kiállításon járnánk.

Az alagsorban található a vendégszoba saját fürdőszobával, és itt van egy kis fitneszszoba is, amiből egy kis fantáziával és átalakítással még egy hálót ki lehet alakítani.

Ellie Gouldingnak nem ez az egyetlen háza a fővárosban (van egy egyébként Oxfordban is), olyannyira, hogy a másik londoni otthon egy kicsit nagyobb is ennél, ráadásul az Marylebone-ban van. Érdekesség, hogy az is eladó, igaz, az már közel 6 millió fontért.

600 millió dollár a cápajacht

(Fotó: astonchase.com)

Share.

About Author

Leave A Reply