Ideje volt már egy kis hazaárulózásnak

4

Csodálatos videót dobott elénk a net, nem mástól, mint a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalomtól, melynek jeles vezetője nekiállt és mások mellett jól kiosztotta a határátkelőket is. Kattintás csak saját felelősségre!

Annak, aki nem feltétlenül szeretné növelni a videó kattintásszámát, halált megvető bátorsággal leírtuk a külföldi magyarokra vonatkozó csodálatos részt. Mert mi már csak ilyenek vagyunk.

„Persze büszke vagy arra, hogy magyarnak születtél, de tőlünk nyugatabbra jóval több pénzt kínálnak a munkádért, ezért összecsomagolsz és odébbállsz, honvágy ide vagy oda.

Itt lenne rád szüksége a hazádnak, de te nyomós érvekkel alátámasztod, miért jobb neked odakint. Azzal áltatod magad, hogy majd úgyis visszajössz. Elmész, pedig tudod, hogy itt élned, halnod kéne.”

Na, aki ezek után megnézné az egészet, az itt teheti meg (ilyen izéket elvből nem teszünk be a cikkbe).

Miért éri meg egy fiatalnak Magyarországon maradni?

(Fotó: pixabay.com/Greyerbaby)

Share.

About Author

4 hozzászólás

 1. Egyetértek azzal, hogy a legnagyobb gond az, hogy nem vállalnak gyermeket a mai fiatalok. Egyetértek azzal, hogy itthon kellene boldogulni és nem kimenni a több pénzért. Magyar vagyok, és itthon boldogulok.

  De ez a videó alighanem az eddigi legszörnyűbb gané, amit láttam a témában…. Feláll a szőr a hátamon tőle…

  • En mar nyolc eve kulfoldon elek es nem a tobb penzert jottem, hanem a biztosabb jovo a jo munkakornyezet miatt. Az otthoni kkv bedolt, foleg azert mert 2008 utan mar nem mi csinaltuk a projektelet, hanem az onkormanyzat altal alapitott friss cegek nyertek azokat, pluazvan az 5%os tejeles felment 30%ra…
   En boldogultam volna ha hagyjak, hogy tapasztalt hozzaertok vegezzek a munkakat es ne a lehuzas menjen…

 2. Ha ilyen érzelmeket váltott ki belőled, akkor valamennyire betalált ez a – finoman szólva is – kifogásolható hangvételű videó.
  Összetartás. (tényleg létezik ez a szó a magyar nyelvben?)
  Szolidaritás. (és ez?)

  a megoldás:
  Társadalmi felelősségvállalás. {Ha egy pártra szavazol, azzal csak az irányítást tudod átruházni a gyarló, opportunista, hitvány politikusokra., De a felelősség vállalást nem tudod át ruházni rájuk!}

  megoldás : Ne szavazz, SOHA többet ne szavazz az általuk szervezett szavazásokon!
  Szerveződj önként, vállalj felelősséget önmagad, és szűkebb társadalmi környezeted közügyeiért.
  A parlament úgy is széthullóban van. Egy alternatív modellt kell felállítani, alulról jövő szerveződéssel, és magától elhalványul, szétmállik a korrupt magyar álparlamenti rendszer.

 3. Aurora Borealis on

  Épp ma egy éve érkeztem Hollandiába. (Nem, nem a pénz miatt, au számomra a cseresznye a tetején.)
  Ennek többszörösét tervezem leélni ugyanitt; azt a kevés maradékot 😘

Leave A Reply