Ide megy nászútra Harry herceg és Meghan Markle

0

Egy hónap múlva, május 19.-én lesz az idei év egyik leginkább várt nemzetközi sztáreseménye, a brit Harry herceg és Meghan Markle esküvője. Hivatalosan még nem tudni, hová mennek nászútra, ám lapinformációk már tudni vélik, hol töltik majd a mézesheteket.

Nem szeretnénk sokáig húzni az időt, így gyorsan eláruljuk, hogy a Travel + Leisure magazin információi szerint a friss házasok Namíbiában töltik majd első napjaikat friss házasokként.

Erre még egy lapáttal rátett a The Sun brit bulvárlap, amely azt is tudni véli, hogy Harry herceg és Meghan Markle a kaokolandi Hoanib Valley Campben örülnek majd egymásnak és az esküvőnek.

A helyszín kiválasztása tulajdonképpen logikus, hiszen Harry többször is járt már Namíbiában, mi több, a jelek szerint kedvenc úticéljai egyike. Még 2006-ban akkori barátnőjével, Chelsy Davyvel látogatott oda, aztán két év múlva, majd 2015-ben ismét arra járt.

Ráadásul Afrika különleges helyet foglal el kettejük közös életében is, hiszen kapcsolatuk kezdetén Botswanában töltöttek együtt némi időt, ami fontos volt további közös sorsuk szempontjából.

A Vanity Fair (hogy még egy forrást behozzunk) megemlíti, hogy a brit uralkodóház történetében nem ritkaság, hogy ameddig lehet, titkolják a friss házasok nászútjának helyszínét.

2011-ben Vilmos herceg és Kate Middleton is így tett, mi több, akkor csak a nászút után erősítették meg, hogy tíz napig a Seychelles-szigeteken voltak.

(Fotó: naturalselection.travel)

Share.

About Author

Leave A Reply