Hülyeségből tragédia

0

Ártatlan családi hülyéskedésnek indult, nagyon szomorú vége lett annak az esetnek, ami a napokban történt Floridában.

Az eset úgy kezdődött, hogy a Pensacola melletti Gulf Breeze-ben élő 61 éves Richard Dennis házának ajtaját születésnapjának estéjén hangosan megzörgette valaki, ám mire a kissé sokkos férfi kiért volna, az illető elrohant.

A férfi 37 éves veje, Christopher Bergan két órával később ért haza. „Éjjel fél 12-kor Richard Dennis ugyanolyan hangos kopogást hallott, mint korábban. Felkapcsolta a villanyt, kilépett a házból, amikor veje az árnyékból eléugrott, hogy viccből megijessze” – rekonstruálta az esetet a helyi seriff.

Csakhogy az előző eset miatt kissé zilált idegzetű após ekkor már pisztollyal ment és habozás nélkül agyonlőtte az elé ugró férfit, mire észrevette volna, hogy a veje az, már késő volt.

„Nyomozásunk alapján kijelenthetem, hogy egyértelműen baleset történt. Nagyon szomorú az eset, nem lesz vádemelés Richard Dennis ellen” – tette hozzá a seriff.

Az idősebb férfi a lövés eldördülése után azonnal hívta a 911-et és megkezdte veje ellátását, megpróbálta elállítani a vérzést. „Soha nem lett volna szabad egy ilyen borzalmas esetnek megtörténnie, el sem tudom képzelni, min mehet most keresztül a család” – tette hozzá Bob Johnson.

Az áldozat ráadásul hangos kiáltással ugrott elő a sötétből, hogy jól megtréfálja a 61. születésnapját ünneplő apósát.

Az esetnek azért több tanulsága is lenne, az egyik ugye az, hogy egy olyan országban, ahol rengeteg embernek van fegyvere, érdemes ésszel ijesztgetni a másikat, a másik pedig az, hogy miért van ennyi embernek fegyvere.

Az ember, aki megkattant a Brexittől

Share.

About Author

Leave A Reply