Hova költözzön Harry herceg és Meghan?

0

Harry herceg és felesége, Meghan hercegné a jövőben önálló, a monarchiától anyagilag független családi életet él majd. Egyelőre úgy tűnik, idejüket az Egyesült Királyság és Kanada között osztják majd meg, de sokan vélik úgy, szinte elkerülhetetlen, hogy végül legalább részidőben Los Angelesben kössenek ki. Kérdés az, hogy hova költözzenek ott?

A Los Angeles-i jövőben már csak azért is lehet valami, mert a színésznő Meghan Markle ott nőtt fel, barátai szerint hiányzik neki LA, mert „Hollywood a DNS-ében van”.

Ha tényleg a nyugati parti nagyváros lesz az egyik lakhely, akkor nagy kérdés, vajon melyik környéken vásárolnak majd maguknak házat. A Dirt sorra vette a lehetséges jelölteket.

Hancock Park

Technikai szempontból a leglogikusabb választás lenne, hiszen Meghan Markle korábban itt élt. Első férjével, Trevor Engelsonnal itt béreltek házat, ráadásul a hely percekre van Hollywoodtól és autóval kb. 20 percre Meghan édesanyjának házától.

Nyilván nem hátrány az sem, hogy a környéken lakik több showrunner, színész és forgatókönyvíró is, például a Powert jegyző Courtney Kemp, vagy a Trónok harcát alkotó D.B. Weiss, nem beszélve Patrick Stewartról.

Hátránya, hogy meglehetősen közel esik a városhoz, így a privát szféra nehezebben őrizhető, ami miatt meglepő lenne, ha egyszer a környék mellett döntenének.

Malibu

Több cikk is született már arról, hogy Harry és Meghan erősen érdeklődnek Malibu iránt. Nem véletlen, messze van a Los Angeles-i nyüzsgéstől, ellenben rengeteg híresség él az óceánparton, ráadásul elég sok az érdeklődők szeme elől elzárt ingatlan.

Ha ez nem lenne elég, Lady Diana halála előtt testőre, Paul Burrell szerint utolsó partnere, Dodi Fayed vett egy malibui házat, amiben terveik szerint házasságkötésük után éltek volna.

Malibu hátránya a rengeteg turista, azaz a teljes nyugalomhoz teljes elzárt, lehetőleg testőrökkel védett ház kell, amit természetesen most már nekik kell majd fizetni.

Mulholland Estates

A világhírű Mulholland Drive mellett, Beverly Hills hegyei fölött, hatalmas udvarházakkal, privát teniszpályákkal, éjjel-nappali őrzéssel minden adott, amire egy híres, fiatal családnak szüksége lehet.

A környék tele van hírességekkel, itt él Kendall Jenner, Paris Hilton, Christina Aguilera és még egy szaúdi herceg is akad.

Beverly Park

Van még ennél is jobb, a Beverly Park a hollywoodi nagymenők otthona, a leginkább exkluzív környék éjjel-nappal őrzött bejárattal, fegyveres biztonsági őrökkel, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a milliárdos lakosok általában saját biztonsági őrzést is szerveznek maguknak.

Ráadásul kifejezetten kozmopolita rész, oroszokkal, pakisztániakkal, kazahokkal, elefántcsontpartiakkal, indonézekkel, kínaiakkal, izraeliekkel, libanoniakkal, dubaiakkal, mexikóiakkal és a szaúdi királyi család nem kevesebb, mint négy hercegével – a sor hosszan folytatható.

A hírességek közül ízelítőül említsük meg Denzel Washington, Steve Harvey, Magic Johnson, Samuel L. Jackson és Mark Wahlberg nevét.

A Beverly Park nem olcsó, az ingatlanárak 15 millió dollárról indulnak, a határ a csillagos ég, ráadásul a legkisebb ház is 800 négyzetméter lakóterületű.

Nos, a kastélyfeeling legalább megmaradna…

Szerelem, szex, botrányok – Harry és Meghan királyi elődei

(Fotó: instagram.com/sussexroyal)

Share.

About Author

Leave A Reply