Hollandiától Írország szívéig

0

Ha hétfő, Hollandia – kezdhetnénk egy gyenge alliteráció-kezdeménnyel, és még igaz is lenne, de aztán tovább megyünk Németországon és Anglián át egészen Írországig. Lássunk tehát pár külföldi álláslehetőséget így, a hét kezdetén!

CNC operátor (Hollandia)

Kezdjük tehát Hollandiában, ahová CNC operátorokat, programozókat keresnek. A feladatok: CNC gép szabályozása, kezelése, programok értelmezése; szerszámok cseréje, szerszám-bemérés, korrekciózás; munka végzése műszaki rajz alapján.

Az elvásárok között szerepel a minimum 2-3 éves gyakorlat, az aktív középfokú angol nyelvtudás, szakirányú végzettség. Előny a Fanuc és / vagy Siemens-vezérlés ismerete.

Mindezért a teljes körű ügyintézésen túl 12,5 – 15 eurós órabér, egészségügyi biztosítás, hivatalos munkaszerződés, szállás és munkába járás biztosítása jár, mindezt magyarul beszélő koordinátorok segítik. Ha érdekel a dolog, ide kattints!

Építésvezető (Németország)

Németországba keresnek építésvezetőt, akinek a feladatai közé tartozik az összeszerelő kollégák koordinációja, folyamatos kommunikáció az építkezés felelős vezetőivel, kinti munkatársak kifizetése, elszállásolása, ellátás megszervezése, kísérése és koordinációja.

Elvárás a legalább középfokú, szakirányú végzettség, építésvezetőként szerezett több éves tapasztalat, jogosítvány és a folyékony német nyelvtudás. Minden mást itt találsz.

Minősített hegesztő (Írország)

Írország szívébe, a Dublin és Kilkenny városától azonos távolságra lévő Portarlingtonba keresnek hegesztő szakembereket MIG minősítéssel és tapasztalattal. Alumínium hegesztők, teherjármű szerelők és élhajlítók jelentkezését is várják!

Elvárás az alapfokú angol nyelvtudás, a B-kategóriás jogosítvány, a MIG hegesztő képesítés és tapasztalat. Ezért stabil, hosszútávú munkalehetőség emellett biztonságos, kellemes munkakörnyezetet kínálnak, no és segítséget az ügyintézésben.

A szállás egy 3 szobás házban (közös fürdőszoba és konyha) 285€ havonta/fő. Minden mást, fizetést is, itt találhatsz.

Takarító(nő) (Anglia)

Dél-Angliába keresnek saját alkalmazásban takarításban gyakorlott szakembert, B kategóriás vezetői engedéllyel, referenciával, minimális angol nyelvtudással.

Szállást és céges autót biztosítanak, valamint heti fix 40 óra munkát, hétvégén túlórapénzzel. A fizetés 7,5 GBP / óra és azonnal lehet kezdeni. Ha érdekel a dolog, ide kattints.

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/skeeze)

Share.

About Author

Leave A Reply