Hogyan ne lássuk Kijevet?

0

Komoly bravúr úgy ellátogatni egy nagyvárosba, hogy az ember szinte semmit nem lát belőle, és azért meg kell hagyni, a David Around the World blog névadója sem járt azért teljesen így az ukrán fővárossal.

„Bár eredetileg én kinéztem, hogy a Zhulyany reptérről milyen tömegközlekedési eszközzel lehet bejutni a városba, Ukrajnában szerencsére működik az Uber, így végül Ubereztünk.

Rögtön a belvárosba, ahol találkoztunk a már hamarabb kiutazott barátunkkal és helyi barátaival.

Valószínűleg itt többet nem kell említenem az esti programot illetően, de annyit mindenképp megjegyeznék, hogy a retekből (vagy tormából – már nem is emlékszem) készült vodka borzalmas.

KÜLFÖLDI MUNKÁK A HATÁRÁTKELŐN

Másnap ugye másnap lévén kicsit később indult a nap, mint eredetileg terveztük. Bár én korábban felkeltem, mint a társaság többi tagja, de nagyon rendesen várakoztam rájuk. De aztán délelőtt 11-kor elfogyott a rendességem és elindultam a városba.

Tehát elindultam, próbáltam metrókártyát venni, de nem lehetett bankkártyával fizetni, így keresnem kellett egy ATM-et, mert váltót nem találtam a környéken, majd vissza a metróba és irány a központ.

Egyre már a társaság többi része is bekeveredett a központba, így végülis nem kellett sokat bóklásznom egyedül. (…)

Ebédszünet után el akartunk menni a Szülőföld emlékműhöz, Uberrel természetesen, de sajnos kifogtunk egy olyan azeri sofőrt, akit megállítottak a rendőrök, majd pedig 100-szorra sem találta meg a helyes irányt, így végül egy híd feljáratánál kipattantunk, ahonnan viszont se gyalogolni, se semmit nem lehetett, így hívtunk egy másik Ubert és hazamentünk.”

A teljes posztot rengeteg képpel itt találjátok.

Miért nem magyar lányt kerestem?

Share.

About Author

Leave A Reply