Hogy mondják azt Izlandon, hogy hány óra?

0

A kérdés messze nem elméleti, Izlandon dolgozó órásként ugyanis erre a mondatra előbb vagy utóbb szükség lesz… A viccet félretéve, tényleg találtunk ilyen munkalehetőséget, és emellett persze még sok mást is. Kezdjük hát a hetet! (Ha valamelyik ajánlat érdekel, kattints a vastag linkre!)

Autófényező (Németország)

Az osztrák határ közelében fekvő Rosenheimbe keresnek szakképzett, gyakorlott autófényezőt. Elvárás a szakmai tapasztalat (2-5 év előny), megbízhatóság, terhelhetőség.

Amit kínálnak, az németországi bejelentett, teljes munkaidős munka, versenyképes munkabér, szállás és munkába járás biztosítása, havi rendszeres hazautazási lehetőség (2 hét – 1 hét munkarend).

Órás (Izland)

Reykjavikba keresnek órást azonnali kezdéssel. A feladat órák javítása (munkaidő 10:00 – 18:00 óra hétfő – péntek). Elvárás a kommunikációképes angol nyelvtudás (min. B2 szint), tapasztalat órásként, a megfelelő végzettség előny.

Amit nyújtanak, az izlandi munkaszerződés (bejelentés, biztosítás) 6 hónapra. A fizetés nettó 200.325 ISK / hó (kb 1600 €/ hó) + túlóra. Szállás a munkáltató által biztosított és fizetett kétágyas szobákban.

Éttermi műszakvezető (Izland)

Maradjunk még Izlandon, ahová éttermi műszakvezetőt keresnek, akinek feladata az étterem vezetése (műszakokban 11:00 – 23:00) 2-2-3 beosztásban.

Elvárás a kommunikációképes angol nyelvtudás (min. B2 szint), tapasztalat gyorsétteremből (McDonald’s) vagy tapasztalat éttermi műszakvezetőként, B kategóriás jogosítvány.

Amit nyújtanak, az izlandi munkaszerződés (bejelentés, biztosítás) 6 hónapra, a fizetés nettó 198.500 ISK / hó (azaz kb. 1580/ €) + túlóra, szállást a munkáltató biztosítja kétágyas szobákban.

Java Backend Developer (Ausztria)

Bécsbe keresnek szakembert, feladat a profi applikációk fejlesztése nemzetközi környezetben Credit Limit Management (CLM)-re, jól tervezett, dokumentált és tesztelhető Java-kódok írása, a lefejlesztett szoftverek tesztelése, és még sorolhatnánk, de nem soroljuk, mert nem vagyunk szakértői a területnek. Akit közelebbről érdekel a dolog, az látogasson el az angol nyelvű hirdetésre.

Elvárás a megfelelő végzettség, 4-5 év szakmai tapasztalat Java applikációk fejlesztésében, és kiváló Java programozási képességek. A munka hétfőtől-péntekig, normál irodai órákban zajlik, távmunka nem lehetséges.

Asztalos (Németország)

A feladat faipari és asztalos munkák kivitelezése (bútor gyártás és összeszerelés, javítás, felújítás). famegmunkálás, vágás és felületkezelés.

Elvárás a szakirányú végzettség és több éves tapasztalat, német nyelv kommunikációs szintű ismerete, szakmához tartozó szavak, kifejezések, szerszámok ismerete németül, utazási hajlandóság Dél-Németország területén.

A fizetés havi nettó 2350-2500 € (21 munkanap * 8 órára), 500 € prémium, német bejelentett szerződéses munkaviszony, nyugdíj- és betegbiztosítás, határozatlan idejű szerződés, közvetítői díj nélkül, 25% túlóra pótlék, 50% hétvégi pótlék, 100% ünnepnapokon, szabadságpénz, karácsonyi bónusz.

Irodai munka (Hollandia)

Ternezuenbe keresnek ügyfélszolgálati referenst, a feladat az egész rendelési folyamat végigkövetése és támogatása a rendelés leadásától, nyomon követésen keresztül a kézbesítésig.

Elvárás a felsőfokú szakképesítés (minimum OKJ, vagy főiskolai / egyetemi végzettség), a folyékony, magabiztos angol és francia vagy német nyelvtudás.

Előny a SAP-val és Excellel, valamint ügyfélszolgálati vagy hasonló pozícióban szerzett munkatapasztalat. Amit kínálnak, az nemzetközi és modern munkakörnyezet, valamint „versenyképes juttatási csomag”.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/juanjo6560)

Share.

About Author

Leave A Reply