A hét legkülönösebb külföldi állásajánlatai

0

Ez a hét sem telt el érdekes / furcsa / embert próbáló álláslehetőségek nélkül, aztán mindenki döntse el magának, hogy válogatásunkból melyiket hova helyezi a képzeletbeli listán. 

Élelmiszerfeldolgozó előkészítő (Németország)

A németországi Giessenben, Frankfurttól 60 km-re kínált munka elég keménynek tűnik, hiszen a feladat nem más, mint paprika, olívabogyó és gomba töltése sajtkrémmel, hideg – kb. 6 fokos- üzemben (nem hűtőházban).

Elvárás a terhelhetőség, jó monotóniatűrés, valamint a precíz, gyors, pontos munkavégzés. Heti 5, esetenként 6 napos munkarend, napi 7-9 órás munka, 2 műszakban + 30 perc szünet.

Magyar (!) bejelentés (tb, nyugdíjjárulék, németországi béradó-fizetési kötelezettség), ezért magyar tb-szám és adószám kell.

A fizetés nettó 1000-1400 euró a szállásdíj levonása után, ami 250 euró, ennek a felét a munkáltató téríti. A szállások egyébként családi házakban vannak. Hazajárás: kb. 10-12 hetente, saját költségen.

Ha még mindig érdekel a dolog, akkor ide kattints!

Tehervonat vezető (Ausztria)

Feladat tehervonattal szállítani árut Ausztriában és a szomszédos országokban, és az osztrák átképzés vállalása tanulmányi szerződéssel. A szállás térítésmentes, a munkarend viszont többműszakos, 5 nap munka, 2 nap pihenő.

Hosszú távú, stabil munkahelyről van szó, magyar vagy cseh nyelvtudás szükséges. Minden egyebet itt találsz.

Kozmetikus (Svájc)

Egy „fiatalos, divatorientált” szépségszalon-lánc zürichi szalonjaiba keresnek németül beszélő kozmetikusokat. A munkaadó a belvároshoz közeli lakásokat biztosít munkavállalóinak, egészen pontosan a lakásokban egy szobát havi 850 CHF-ért.

Teljes munkaidős, bejelentett munkahelyről van szó, havi bruttó 3500 CHF fizetésért, ehhez jön az esetleges borravaló és részesedés az eladott bolti termékek jutalékából.

Végzettség nem feltétel, de előnyt jelenthet, a munkáltató elsősorban fiatalok és középkorúak jelentkezését várja. Egyebek itt.

Lovász (Belgium)

Rögtön két lovászt is keresnek a belgiumi Wolvertembe, folyamatos kint tartózkodással, valamilyen nyugat-európai nyelvtudással. A munka pontosan az, amit egy ilyen munka esetében elképzel az ember, a lovak gondozása (etetés, itatás, takarmányozás, trágyázás).

Ami mondjuk már érdekesebb, hogy mezőgazdasági gépek használata, karbantartása is a munkakör betöltéséhez tartozik.

Visszatérve a nyugat-európai nyelvekre, ez alapvetően az angol-francia-holland hármas valamelyikét jelenti. Emellett C és/vagy E kategóriás jogosítvány is szükséges, hazautazni 3-4 havonta lehet.

Ha mindezekkel együtt is érdekel a munka, akkor ide kattints!

Bontási munkákhoz (Ausztria)

Osztrák munkaterületen, hengermű bontásához keresnek lehetőleg ív- és lángvágó tapasztalattal, illetve villanyszerelő végzettséggel rendelkező szakembereket.

Híddaru és targonca kezelésében szerzett tapasztalat és jogosítvány előnyt jelent, miként a német nyelvtudás is. Elvárás a bontással kapcsolatos, nehézipari környezetben szerzett tapasztalat.

A cég biztosít szállást, munkaruhát, céges autót a munkába járáshoz, szerszámokat, munkavédelmi felszereléseket. A fizetésről annyit jegyeztek meg, hogy az „európai szintű versenyképes”.

További részletek itt.

Service Specialist (Ausztria)

Az egyik bécsi Apple Store-ba keresnek Service Specialist munkakörbe embert, ami szerintünk kb. eladót jelent. Nyilván a megfelelő nyelvtudás elengedhetetlen, miként az is, hogy a munkavállaló képes legyen megfelelő felvilágosítással szolgálni a különböző termékekről, illetve probléma esetén is képben legyen. Fontos a rugalmasság, a trendek nyomon követése és az ügyfélközpontúság. Minden további itt található!

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply