Határátkelő lesz a Monty Python-legenda

0

Minden idők egyik legnagyobb brit komikusának, a Monty Python és a Fawlty Towers (magyarul Waczak szálló) legendás alakjának, John Cleese-nek elege lett Nagy-Britanniából, ezért külföldre költözik.

A 78 éves brit színész a BBC-ben a döntést azzal indokolta, hogy elege lett a brit sajtó hazugságaiból és leegyszerűsítéseiből. John Cleese-t különösem megviselte a Brexit körüli vita színvonala (pontosabban színvonaltalansága).

A kilépést pártoló komikust elsősorban az ábrándította ki, hogy mind a két oldal az ijesztgetésre és hazugságokra épített, és az emberek még ma sem tudják, mi fog történni a kilépést követően.

KÜLFÖLDI MUNKALEHETŐSÉGEK EGY HELYEN

„Ez a leginkább nyomasztó dolog az országban” – fogalmazott John Cleese, aki azt sem érti, miért szenvedélyes annyira mindenki, amikor még azt sem lehet tudni, mi fog történni.

Úgyhogy a Monty Python sztárjának elege lett az egészből, így az év vége felé a 11 ezer fős karibi szigetre, Nevisre költözik.

„Az egyik legszebb sziget, ahol valaha jártam. A különböző származású emberek közötti kapcsolat abszolút szuper, és mindenki nagyon kedves” – indokolt John Cleese.

„A Brexit kezd katasztrófába átmenni”

(Fotó: Bruce Baker)

Share.

About Author

Leave A Reply