Határátkelő lesz az anyukáknak a kórházba ágyat vivő férfi

0

Elege lett a gyűlölködésből és az agymosásból, no és abból, hogy képtelen megélni, ezért családjával külföldre költözik az a férfi, aki az Ágyat az anyukáknak akciót szervezte.

Az 52 éves Orosvári Zsoltnak elege lett, ezért úgy döntött, eladja több évnyi felújítás után nemrég elkészült házát és határátkelő lesz.

A sárbogárdi családapa november és március között akciója keretében több mint 400 összecsukható ágyat juttatott el az ország ötven, gyerekeket is ellátó kórházába.

Célja az volt, hogy a beteg gyerekeiket kísérő szülőknek ne a földön vagy székeken kelljen éjszakázniuk (ha már a kórházak képtelenek voltak ezt maguk megoldani…).

IRATKOZZ FEL A HATÁRÁTKELŐ YOUTUBE-OLDALÁRA!! CSAK HA JÓT AKARSZ… 🙂

Az akció lezárulta után hátrányos helyzetű gyermekeket ellátó intézményekbe vittek további ágyakat, mert ezekben is nagy szükség volt erre a fajta segítségre.

Pár napja felháborodott Facebook-posztban számolt be róla, hogy a kertben játszó, hároméves kislányát egy nyugdíjas korú nő azzal traktálta kerítésnél, hogy tudja-e, hogy terrorista migránst fogtak Magyarországon, majd – miután elzavarták – még egy „ismeretterjesztő” szórólapot is át akart adni erről – írta a hvg.hu.

A civil ügyekért korábban is többször kiálló férfi távozásban ugyanakkor szerepet játszhat az is, hogy egészségügyi problémái miatt immár évek óta nem talál megfelelő munkát.

„Szegény vagyok évek óta, és egyre szegényebb leszek, mert beteg vagyok. 59000 Ft-ot kapok 2 kisgyermekkel. Lopni, csalni sajnos nem tudok” – írta Orosvári Zsolt.

(Fotó: Orosvári Zsolt Facebook-oldala)

Share.

About Author

Leave A Reply