Hatalmasat bukott házán a YouTube-sztár

0

A még mindig csak 24 éves Jake Paul már nem kevés botrányt megért. Az eredetileg a Vine-on (akad, aki még emlékszik rá?), majd a YouTube-on híressé-hírhedtté vált celeb most valamivel több, mint 6 millió dollárért adta el calabasasi házát.

Az 1500 négyzetméteres, nyolc háló- és 11 fürdőszobás házat még 2017-ben vette meg a Disney Channeltől is kiebrudalt sztár 75 ezer dollár híján 7 millióért, azaz a mostani 6 millió 150 ezer dolláros eladási ár elég komoly buktát jelent, különösen, ha ehhez hozzáadjuk az adókat, négy év fenntartási költségeit, a felújítást…

Arról, hogy Jake Paul eladná a házat, először tavaly decemberben lehetett hallani, amikor egy érzelmektől sem mentes YouTube-videóban (hol máshol…) beszélt róla, mondván, ez „élete egyik legkeményebb döntése” (jó neki).

Az okok között akkor elsősorban azt említette, hogy Miamiba költözne, maga mögött hagyva a Los Angeles-i partiszíntér csáberejét.

Az 1990-ben épült ház Calabasas egy viszonylag félreeső helyén található és egy viszonylag hosszú felhajtó vezet hozzá, biztonságos távolba helyezve a kíváncsi szemek elől.

Autóból négy fér be a garázsba, a kert képét egyébként elsősorban némi füves rész, pár pálmafa és persze a kihagyhatatlan medence határozza meg.

Odabent a ház inkább hasonlít valami udvarházra vagy kisebb kastélyra, elsősorban a méretes foyer és a lépcső miatt. Nappaliból rögtön három van a kötelező kandallóval és komoly belmagassággal.

A tökéletesen felszerelt konyhához reggeliző és étkező is tartozik, emellett a földszinten van még egy mozi-, egy fitneszterem és itt lehet elhelyezni a vendégeket is.

Az emeleten van a központi hálólakosztály egy saját terasszal, egy hatalmas fütdőszobával (a kádból lehet gyönyörködni a környező dombokban), a zuhanyozóba pedig egy kisebb társaság is befér egyszerre, már ha ez a cél.

Külön érdemes még kiemelni a gardróbszobát, aminél láttunk már kisebb lakásokat is. (A kifejezetten konzervatív dolgozószoba viszont meglepett.)

Less be Rihanna új házába!

(Fotó: Realtor)

Share.

About Author

Leave A Reply