Hatalmas ranchot vett a Kanye-Kardashian páros

0

Elsőre meglepő lehet már maga az ötlet is, hogy Kim Kardashian és Kanye West több, mint 1200 hektáros birtokot vásárolt Wyomingban, azonban ha jobban a dolgok mögé nézünk, akkor nem olyan váratlan a 14 millió dolláros (!) beszerzés.

Az első mögé nézést az ehavi Vogue Arabia cikke kínálja, melyben a Los Angeles-i születésű Kim Kardashian azt nyilatkozta a címlapcikkben (aki kérdez: Kanye West…) a kérdésre, hogy hol látja magát 10 év múlva: „egy ranchon élve Wyomingban, ahonnan néha elmennénk Palm Springsbe és Los Angeles-i otthonunkba”.

Nos, a válasz a jelek szerint sem túlzás, sem vicc nem volt, olyannyira, hogy több forrás szerint is a sztárpáros egy hatalmas, 1200 hektáros, magántóval és több épülettel felturbózott birtokot vett Codyban, ami (meglepetés!) Wyomingban található.

A Monster Lake Ranch egyrészt gyönyörű, másrészt kevesebb, mint 80 km-re fekszik a Yellowstone Nemzeti Park keleti végétől.

A helyzet annyiban kicsit bonyolult, hogy a teljes birtok 1800 hektár, de hét részre osztották fel, és ebből hármat nem sokkal a West-Kardashian páros vásárlása előtt különböző vevőknek eladtak.

A legnagyobb egybefüggő egység (alighanem ezt vették meg ők) a Monster Lake, ami túl azon, hogy 1200 hektár, van rajta egy 72 hektáros tó is, emellett egy méretes ház, lóistálló, klimatizált raktár és még rengeteg minden más, ami egy birtokon szükséges.

Egyelőre azért aligha költöznek oda, a fő rezidencia a kaliforniai Hidden Hills-ben található, kb. egy órányi autóútra Los Angelestől. Ezért anno 25,4 millió dollárt fizettek, majd még egy laza 20 milliót ráköltöttek a felújításra és átalakításra.

Lenyűgöző luxusotthont kapott Kim Kardashian

Share.

About Author

Leave A Reply