„Harapni lehet a feszültséget Budapesten”

0

Süveg Márk Saiid szövegíró, rapper közel fél évet töltött külföldön. Az Akkezdet Phiai tagja bejárta a fél világot: Észtország, az Egyesült Államok, Thaiföld, Malajzia, Szingapúr, Indonézia, Kambodzsa, Laosz, Burma, Srí Lanka is szerepelt a célállomások között.

A 24.hu-nak adott interjúban arról mesélt, hogy a hazatérés utáni első hét furcsa volt: „Öt hónapon keresztül szinte semmi agressziót nem tapasztaltam, aztán Ferihegyen már feszültséget láttam. Másnap elengedtünk egy biciklist, és a hetvenéves anyámnak beüvöltött a negyvenes forma, hogy „mi a k*rva anyádat csinálsz, ostoba k*rva”. Harapni lehet a feszültséget Budapesten”.

KÜLFÖLDI MUNKÁK A HATÁRÁTKELŐN

Azt is elismerte, hogy nem a város változott meg, hanem ő. Könnyebben észreveszi az olyan negatívumokat is, hogy egy európai főváros központjában lehet olyan bolt, ahol az eladó nem beszél angolul – szemben a Srí Lanka-i hegytetővel…

Mint mondta, kicsit tart attól, hogy a mostani pozitív hozzáállása elmúlik, de nem aggódik, mert ha így lesz, „elhúzok innen. Életem végéig azt akarom, hogy itthon vagyok nyáron és minden pénzemet arra költöm, hogy ne legyek itt télen”.

„Budapest pedig egészen pazar. Hetente többször átsétálok a Lánchídon, és mindig arra gondolok, ez gyönyörű. Az emberekkel van a gond, a város élhető. Annyi helyen jártam most, mindenhol valami tiltott. Itthon sok szar van, de minden elérhető. Ha hajnali négykor thai kaját akarok enni, akkor eszem” – mondta Süveg Márk az interjúban, amit itt lehet teljes egészében elolvasni.

Bárcsak ne költöztünk volna haza!

Share.

About Author

Leave A Reply