Hajóroncsból luxusszálloda

0

A Natural Selection egy, a tulajdonos által működtetett szafaritáborokból és apartmanokból álló vállalkozás, mely nemrég indult Namíbiában. A testreszabott hotel elbűvölő kikapcsolódást nyújt.

Az úgynevezett Shipwreck Lodge (Hajóroncs Szálló) és a Hoanib Valley Camp, az ország távoli, észak-nyugati régiójában található. Kiemelkedően izgalmas a hajóroncsokat imitáló szálloda, amely kifejezetten a namíbiai Csontváz-part sivatagának hajóroncsait megidéző hangulattal kedveskedik az odalátogatóknak.

A helyi, namíbiai vállalatokkal együttműködve ez a hihetetlen helyszín az egyetlen luxusszállás az 1971-ben alapított Skeleton Coast Nemzeti Parkban, ami lehetővé teszi a látogatók számára, hogy számtalan kivételes élményben gazdagodjanak, szafarikra és egyéb kirándulásokra induljanak.

A Shipwreck Lodge egy elképesztő másik univerzumba repíti el vendégeit, fényűző belsővel és dizájnnal, amely csodálatosan erős ellentétben áll a körülötte lévő szigorú környezettel.

A kék, bordó, fekete-fehér elemek az Atlanti-óceán folyamatosan változó hangulatait tükrözik, míg az újrahasznosított fa, kötél, len, valamint pamut garantálják a hálószobák hiteles hangulatát.

A kabinos hálószobákat hagyományos módon készítették, például mindenhol faszögek, napenergiával működő berendezések vannak, és még a fakályhák is izgalmas hangulatot kölcsönöznek a szobáknak.

Az üdülőhely központjában elegáns étteremmel, fedett terasszal és a namíbiai művészek exkluzív műalkotásaival várják a kedves látogatókat.

A lodge vendégei élvezhetik a teljes panziós ellátást, a helyi és nemzetközi ételválasztékot, a házi italokat és különféle izgalmas programokat. Az elszigetelt terület, valamint a vadon élő állatok nyugalmának köszönhetően a hajótörő-kastély tökéletes helyszínt nyújt a rohanó stresszes való világból való néhány napos kiszakadáshoz.

Életképek egy svájci luxusszálloda hétköznapjaiból

Share.

About Author

Leave A Reply