Gordon Ramsay David Beckham nyomában

0

A sztárséf 80 ezer fontot fizetett két trendi igluért, miután jó barátai közül David Beckham és Guy Ritchie is felállíttatott ilyeneket.

Az iglu az új őrület a gazdagok körében. A legutóbbi híresség Gordon Ramsay volt, aki 7 millió fontos londoni villája kertjébe rendelt két, az eszkimókhoz kötődő házikót.

Az iglukat Észtországban gyártják és onnan szállítják az Egyesült Királyságba, ahol egyre nagyobb a kereslet irántuk. Egy házikó 40 ezer fontba kerül.

Gyakorlatilag a vendégházat váltja ki, hiszen hálószoba, nappali, konyha és fürdő is található benne. A komfortról duplaágy, tároló, elektromos radiátor és tévékábel gondoskodik.

Egy házikó majdnem kilenc méter hosszú, két méter széles és két és fél méter magas. Az elegáns kabinoknak három ablakuk és egy szűk ajtajuk van. Az eredeti igluval ellentétben nem hóból és jégből készülnek, zsindelyes a tetejük, oldaluk pedig rétegelt lemezzel van bevonva.

A sztárséf a két iglut elegáns, viktoriánus stílusú, nyolc hálószobás házának tágas kertjében helyezné el, egymással szemben, de ehhez még szükség van a helyi önkormányzat hozzájárulására is.

Gordon Ramsay nem mindenben követte cimboráit, David Beckhamet és Guy Ritchie-t, utóbbiak egy másik verziót szereztek be, abban a házikóban ugyanis szauna és öltöző is található.

Újra eladó Brad Pitték korábbi szerelmi fészke

(Fotó: Iglucraft)

Share.

About Author

Leave A Reply