Furcsa tetoválással esedezik bocsánatért a hűtlen férj

0

Őszinte vallomást tetováltatott mellkasára egy férfi, ám a helyesírásra nem figyelt. Nagy kérdés, hogy a felesége mit reagál majd a gesztusra. Ettől függetlenül egy apró helyesírási tanfolyam talán nem ártana.

A hűtlenség után nehéz rendezni egy párkapcsolatot, hiszen oda a bizalom. Sok esetben a megcsalt fél sosem tud megbocsátani, nem lép túl az eseten.

Egy férfi sajátos módját választotta annak, hogy visszaszerezze felesége bizalmát, miután félrelépett: mellkasára tetováltatott egy hosszú üzenetet, amelyben azonban több hiba is van.

Jose Torres részletes listát adott bűneiről.

„Én, Jose L. Torres, önként csináltatok egy tetoválást 2019. január 2-án, hogy visszaszerezzem feleségem bizalmát azon fájdalmak és szenvedések után, amiket okoztam neki a házasságunkban. Én hazug, hűtlen, manipulátor, csaló, kurvapecér, becstelen és tiszteletlen vagyok.”

A tetoválásba két hiba is csúszott: a tiszteletlen szóból (disrespectful) kimaradt az f betű, míg a csalóban két betűt felcserélt (deceiver helyett deciever).

A tetoválást készítő művész, Jorge leírta a közösségi médiában, hogy többször is megkérdezte a férfit, biztos-e abban, hogy ezt akarja magára varratni, de a válasz mindig határozott igen volt, hogy jóvá tegye bűneit.

Jorge arra is megkérte, hogy helyesírást nézze át, mivel neki nem az az anyanyelve, ám a hűtlen férj sem szúrta ki a hibákat, azokra végül a kommentelők hívták fel a figyelmet.

Volt olyan hozzászóló, aki azt javasolta a férfinak, kezdjen el gyűjteni a lézeres eltávolításra, és inkább váljon el.

Kendőzetlenül mutatott meg mindent a modell

(Fotó: instagram.com/sickcat_13)

Share.

About Author

Leave A Reply