Furcsa Rolls-Royce-t álmodtak

0

Hatalmas, 6X6-os SUV-ot álmodtak a Rolls-Royce Wraithból. Egy indiai tervező koncepciója a képen látható szörnyeteg, aminek csupán egyetlen hibája van.

Vivek, az indiai tervező nagy tisztelője a luxusautó-gyártó Rolls-Royce csodálatos hagyományainak és elismerésre méltó történetének. Most egy 3 tengelyes változatban tervezte újra a gyár Wraith típusnevű modelljét.

A koncepciót két tengelyen, négy meghajtott kerékkel, a hagyományos hosszúkás tetővel, függőleges hűtőráccsal és visszafelé nyíló hátsóajtókkal képzelte el. A többi hatkerekű járművel ellentétben az első két kerék nincs meghajtva.

Bár elképesztően elgondolkodtató a terv, soha nem fogják gyártani, pedig jó kezdete lenne egy olyan trendnek, hogy a Rolls-Royce még több, különleges, egyedi autót gyártson, mint például a tavaly bemutatott Sweptail, amit 13 millió dollárért értékesítettek.

A kiinduló modell, a Wraith már maga 5,3 méter, ez a modell megnyugtatóan hatalmas és tiszteletet parancsoló lenne, kár, hogy nem építik meg, jól mutatna egy maharadzsa gyűjteményében.

(Képek: behance.net)

Share.

About Author

Leave A Reply