Forradalmi ülés készült a repülőkre

0

Az olcsó repülés egyik hátulütője a kényelmetlen, szűk székek, amiken elférni is alig lehet. A helyzet tovább romlik akkor, ha az ember kicsit hosszabb útra (vagy nagyon korán, esetleg késő este, ami a fapadosok esetében nem ritkaság) repül és esetleg aludna egyet. Most úgy tűnik, megoldás született a problémára.

A Universal Movement elképzelése voltaképpen annyira pofonegyszerű, hogy szinte megdöbben az ember, ez miért nem jutott még eddig senkinek az eszébe.

A lényeg, hogy a turistaosztályon minden ülés mögött egy-egy behajtható szárny található, amit nagyon egyszerűen ki tudunk nyitni és máris rögtön megteremtettük az eddiginél nagyságrendekkel kényelmesebb pihenés lehetőségét – nem beszélve arról, hogy (mivel jóval kevesebbet látunk a szomszédból) intimebb teret hoz létre.

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

Az Interspace fantázianevű ülőhelyet Londonban mutatták be nemrégiben. Kitalálója Luke Miles, a Universal Movement brit anyacége, a New Territory alapítója és vezető kreatívja.

Van már némi tapasztalata a repülés terén, három évig dolgozott a Virgin Atlantic vezető tervezőjeként. Mint a CNN-nek elmondta, azt vette észre, hogy a fejlesztések jelentős része az első osztályra összpontosít, éppen ezért szeretett volna kitalálni valamit a turistaosztály üléseire is.

Visszatérve az ülésre, a két szárnyat külön-külön vagy egyszerre is ki lehet hajtani, az amerikai hírtelevízió azt kipróbáló riportere szerint annak dőlve meglepően kényelmes a pihenés.

Forradalmasíthatja a repülést a NASA

(Fotó: universalmovement.io)

Share.

About Author

Leave A Reply