Floridai aranypalota orosz beütéssel

0

Nehéz mit írni erről a floridai ingatlanról. Az biztos, hogy lélegzetelállító, az megint más kérdés, hogy kinek miért áll el tőle a lélegzete. Az ára kétségtelenül lehet az egyik ok, a másik pedig a kisebb bányányi arany.

A floridai Lighthouse Pointnál fekvő óceánparti ingatlant a szentpétervári Ermitázs épülete ihlette. A csodálatos stukkós mennyezetek, a színes üvegkupolák és ablakok, a lenyűgöző lépcső teljesen megfelelő környezetet teremtenek az aranyozott Swarovski-kristálycsillár, a kézzel metszett aranytükrök, az aranylombos ornamentumok és a kézzel festett medalionok számára.

A bejáratnál kézzel csiszolt márványoroszlánok őrzik a Jeruzsálem márványburkolatot. A hálószoba hatalmas, erkéllyel és hangulatos kandallóval. Természetesen itt is Swarovski-csillár fényeskedik és sok más kristálytárgy is helyet kapott benne.

Az ingatlan csekély 14,8 millió dollárba kerül, de legalább ezért a pénzért kapunk is szolgáltatásokat. Van itt szárazszauna, érintésvezérelt, biolámpás zuhanyzó és jakuzzi egyaránt.

A konyhában aranyozott bevonattal ellátott, kézzel készített, fehér szekrények állnak. Sub-Zero, Miele és Wolf konyhagépek segítik a főzést. A legfeltűnőbb (nem csak a konyhában, de az egész épületben) a rengeteg aranyozás.

Az elegáns nappaliban padlótól mennyezetig érő ablakok, magas mennyezet, kétoldalas kandalló van, az ablakon át lenyűgöző a kilátás az Atlanti-óceánra, benn pedig egy fa bárra, amit egy 500 üveges borpince lát el munícióval.

Az udvarban fűtött, sósvizes medence és spa nyújtózik, grill és kemence, egy Sub-Zero hűtő szolgál, ha egy kis partit akar majd összedobni a tulaj.

Beköltözhetsz Charlie Sheen hírhedt házába

Share.

About Author

Leave A Reply