Festői helyre költözik Trump fia

0

Az amerikai elnök legidősebb fia, Donald Trump Jr. és annak barátnője, Kimberly Guilfoyle 4,5 millió dollárért vett házat a New York államban lévő Bridgehamptonban.

A zárt, diszkrét lakóparkban vízparti, 1,5 hektáros területen fekszik a 850 négyzetméteres otthon. A ház 2008-ban épült, egyszerre a luxus és a hagyományok jegyében is, jól illeszkedve a Hampton-vidékre.

A ház hét hálószobával rendelkezik, mindegyikhez saját fürdő jár – ezekből összesen nyolc és fél van.  A nappali tágas és világos, köszönhetően a nagy belmagasságnak és a hatalmas ablakoknak. Nem maradhat ki a kandalló sem.

Az étkezőben nyolc ember fér el, de van egy másik ebédlő a konyha mellett is. Utóbbi vidéki ház stílust kapott, és itt sem lehet helyhiányra panaszkodni. A konyhából egy zárt verandára lehet jutni. A fő lakosztályhoz egy félkör alakú nappali rész is tartozik a háló mellett.

A játékszobában biliárdasztal található, de a kikapcsolódásról gondoskodik a fűtött medence és a pezsgőfürdő is. A lakópark területén egy nagyobb tó is van.

Az új vevők a tervek szerint egy külön helyiséget csak az elnök fiának fegyvereivel dekorálnak ki.

A pár több mint egy éve randizik, kapcsolatukat tavaly júniusban erősítették meg. Korábbi házasságokból összesen hat gyerekük van, a tágas házban mindenkinek lesz hely bőven.

Donald Trump Jr. nevén van továbbra is az a New York-i luxuslakás, ahol korábbi feleségével, Vanessával élt, és gyakran feltűnik apja ingatlanjaiban is.

Kimberly Guilfoyle korábban a Fox Newsnál dolgozott, 2001 és 2006 között pedig a mostani, demokratapárti kaliforniai kormányzó, Gavin Newsom felesége volt.

Kicsoda Donald Trump legkisebb lánya?

(Fotó: Corcoran)

Share.

About Author

Leave A Reply