Fess, mázolj osztrákot és németet!

0

Mármint osztrák és német falat természetesen, mai összeállításunk ugyanis rögtön ilyen álláslehetőségekkel indít. Lesz aztán persze más is, például svéd és finn ajánlat. (Ha megtetszik valamelyik, akkor katt a vastag linkre!)

Festő (Ausztria)

Festő szakmunkást keresnek Bécsbe és környékére ház- és lakásfelújításokhoz. A munkához német nyelvismeret nem szükséges (magyar cégről van szó). Szállást és munkahelyi közlekedést biztosítanak, a fizetés teljesítménytől és munkaóráktól függ.

Festő, mázoló, tapétázó (Németország)

Németországba, több helyre keresnek festőket. A feladat festés, mázolás, tapétázás. Elvárás a kommunikációs szintű német nyelvtudás, a szakmai tapasztalat, a szobafestő végzettség, a saját autó (bejáráshoz).

Amit nyújtanak, az hosszútávú munkalehetőség, német munkaszerződés (biztosítás, bejelentés), munkáltató által biztosított szállás (munkavállaló fizeti utólag: kb. 250-500 euró / hó). A fizetés nettó 1600-2150 euró / hó.

Asztalos (Németország)

Minősített németországi cég keres azonnali belépéssel asztalosokat konténerek belső terének kiépítéséhez és egyéb asztalos munkálat ellátáshoz. Elvárás az 1-3 év szakmai tapasztalat.

Amit kínálnak, az bejelentett, német munkahely, nyelvtanfolyam (azaz a nyelvismeret hiánya sem akadály), lakhatási támogatás (150 euro/hó), biztos, hosszú távú munkalehetőséget (nem szezonális).

A próbaidő alatt bruttó 11 euró az órabér, ez a hatodik hónapot követően tovább növekszik (bruttó 11,5-14,5 euro között).

Nemzetközi gépjárművezető (Ausztria)

Lauterachi telephellyel keresnek gépjárművezetőt nemzetközi közúti túlméretes / túlsúlyos szállításhoz nyerges szerelvényre 3-4 hetes folyamatos munkavégzéssel (2-3 hétvége telephelyen kívül).

Elvárás a német nyelvtudás, C- és E-kategóriás jogosítvány, minimum 3 éves nemzetközi tapasztalat, legalább 40 tonnás szerelvényen, PÁV I. vagy PÁV II. vagy PÁV III. igazolás, GKI igazolvány, digitális gépjárművezető kártya.

A túlméretes, túlsúlyos szállítás területén szerzett tapasztalat és az angol nyelvtudás előnyt jelent.

Amit kínálnak, az osztrák jog szerinti alkalmazotti viszony, kollektív szerződés, a havi bérezésen túl évente kétszer extra juttatás, hosszú távú, biztos munkahely. A nettó éves jövedelem kb. 12 x 2.500 EUR.

CNC szakember (Finnország, Svédország)

A feladat CNC-szerszámgépek működtetése, programozása, beállítása), Fanuc, Okuma, Heidenhain, stb.-vel, és technikai rajzokkal való munka. Elvárás a B1-es angol nyelvtudás és a minimum 2 év munkatapasztalat.

Ezért cserébe finn / svéd munkaszerződést és stabil munkahelyet kínálnak, meg nyilván fizetést is, hogy az mennyi, az további tárgyalás függvénye.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: Adrian Pingstone)

Share.

About Author

Leave A Reply