Férfiakról és egyéb démonokról

0

Malajzia európai szemmel igazán egzotikus hely, és mint a Hétköznapok Malajziában blog írásából kiderül, párkapcsolati szempontból is tartogat érdekességeket. Lássuk, hogyan látja az ottani férfiakat a szerző!

„A férfiak Malajziában számomra 4 külön kategóriába sorolhatók. Vannak a helyiek, és mivel Malajzia több nemzetnek ad otthont, az első három kategória így néz ki: vannak a kínai férfiak. Sosem vonzódtam igazán a kínaiakhoz, ez itt csak egy hangulatnyit változott, de alapvetően továbbra sem ez a típus a zsánerem. Szerencsére, ez kölcsönös.

Aztán, vannak a maláj férfiak, akik többnyire erősen vallásosak és közeli kapcsolatot teremteni velük szinte lehetetlen.

Aztán van a harmadik kategória, az indiaiak. Na, itt már más a helyzet. Már amiatt is, hogy őket én vonzónak találom, és számukra nem vagyok láthatatlan. Az univerzum játéka érdekes, mindenképp.

A punjabi férfiak igazság szerint megérdemelnének egy külön kategóriát, mert mindenben másak. Testfelépítésük nem a tipikus ázsiai test, a férfiak magasak, izmosak, ahogy barátnőm mondaná, olyan jól megtermett férfiak, akiket otthon „szép példányként” azonosítottunk. Sugárzik belőlük a férfiasság, csak úgy lebeg körülöttük a tesztoszteron. Na, ők a gyengém.

És van a negyedik kategória: a külföldiek. Ez elég széles kategória, mivel Kuala Lumpur az elmúlt évtizedekben egy igazi nemzetközi várossá nőtte ki magát, a világ minden pontjáról érkeznek ide férfiak és nők munkát keresni, vagy tanulni.

A nemzetközi egyveleg hétvégeken a város egy külön negyedében találkozik, ebben a negyedben minden szabad, ami mondjuk egy európai szórakozóhelyen megengedett. Kicsit olyan is, mintha Európában vagy az Államokban lennénk.

A férfiak attól vonzók, hogy különlegesek, de általában rövid időt töltenek itt (vagy max. 1-2 évet) és nem európai nőkre vadásznak. Ha már itt tartunk, szívesen olvasnék arról, hogy miért van az, hogy a fehér férfiak annyira vonzódnak az ázsiai nőkhöz… és vajon ez fordítva miért nem igaz?

A teljes posztot itt találjátok.

 

(Fotó: flickr.com/Courtney Carmody)

Share.

About Author

Leave A Reply