A felső tízezer új játszótere

0

Egy hely, ahol anyu a wellnessben relaxál, miközben a gyerekek tanulnak és egészségesen táplálkoznak? Londonban egy új elit hely mindezt lehetővé teszi.

Új, családok számára létrehozott privát klub nyílt a londoni Notting Hillen. A Cloud Twelve mögött Jenya Emets, egy egykori vagyonkezelő és képzett természetgyógyász áll.

Úgy gondolja, a klub a családdal együtt töltött idő elősegítésére jött létre, ahelyett, hogy a gyereket bedugnák egy bölcsődébe. A hely filozófiája arra épül, hogy a szülők is elengedhessék magukat, saját legjobb formájukat hozzák.

„Ez egy harmadik hely a munka és az otthon mellett, itt együtt lehet lenni a barátokkal, pihenni vagy éppen lazítani” – sorolta az előnyöket.

Az alapító 12 évet töltött a japán banki világban, és itt tapasztalta meg, hogy a gyógyfürdői rituálék sokkal inkább életforma részei, nemcsak egyszeri kezelések. Mindezt hazatérve meg akarta honosítani. A koncepció végül a wellnesszel és a táplálkozással is kiegészült.

„Egy olyan helyet akarunk létrehozni, ahol a családok hasznos időt töltenek együtt, jól érzik magukat” – mondta a három emeleten elterülő, több mint 900 négyzetméteres klubról.

A klub a gyerekeknek nagyszerű oktatási élményt nyújt – ne a játszóházakra gondoljunk, szórakoztató előadások és táncos műsorok várják a kicsiket, közben pedig tápláló, főleg vegán ételek közül válogathatnak vagy élvezhetik a kranioszakrális terápia – ez egy egyre elterjedtebb kezelési mód, amely a szervezet természetes hullámaira és ritmusára épül – előnyeit.

Közben a felnőttek is kikapcsolódhatnak, és kipróbálhatják a nem-invazív nyugati vagy ájurvédikus kezeléseket, mint a krioterápia. A stábban dolgozik Eve Kalinik táplálkozási szakértő és Ross Barr akupunkturista, aki állítólag Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t is kezelte.

„Szerettünk volna egy nagyon magával ragadó élményt megalkotni, sok felfedezésre váró elemmel, így a szülők is részeseivé válhatnak, jól érezhetik magunkat és közös élményeket, emlékeket szerezhetnek a gyerekekkel” – mondta Lucy Prew, aki klub családi oktatási részét vezeti.

Az ötletgazda keleti filozófiák iránti érdeklődése miatt nem meglepő, hogy a terek ennél „fengshuibbak” nem is lehetnének, biztosítva a harmonikus energia áramlását. A gyerekek számára erőteljes, az érzékekre ható színeket választottak, míg a felnőtteket nyugtatóbb árnyalatok várják.

S mindez mibe kerül? A korlátlan használatot lehetővé csomag 4500 font, vagyis 1,6 millió forint évente, de vannak csak reggeli vagy délutáni tagsági lehetőségek is.

Vallanak a szuperjachton dolgozó stewardessek

Share.

About Author

Leave A Reply