Falloszkagyló és dundikóla

0

Hongkong nem egy érdektelen hely, és néha egészen furcsa extremitásokba botlik az ember. Tudna erről mesélni Liping is, és szerencsére nem csak tudna, de mesél is Szecsuán nevű blogján.

Kezdjük a kólával, annál is inkább, mert a szárazföldi Kínában élő Liping egyik nagy szívfájdalma, hogy ott a cukormentes üdítőket csak apró, félliteres vagy még kisebb kiszerelésekben árulják, a nagy palackoknak semmi nyoma.

„Szerencsére Hongkong gazdagabb hely, itt már több a kövér ember, s talán ezzel függ össze, hogy a zérós kóla is fellelhető nagyobb verziókban. A dizájn egyes ismerőseim szerint gusztustalan, szerintünk inkább vicces. Ilyen kis alacsony, dundi palackok vannak forgalomban” – írja.

Ennél nyilván többeteket érdekel, mi is az a falloszkagyló. Nos, lássuk!

Külföldön élnél és dolgoznál? Válogass állásajánlatok közül egyetlen kattintással!

„Férjem munkanapja végén vacsizni voltunk, mint arról az előző posztban beszámoltam. Kifejezetten puccos, drága helyre vittek minket, amit mindennél jobban jeleznek a bejárati akváriumoknál látható fallosz- vagy iszapkagylók” – számol be a blogger.

„Ezek a méregdrága, Észak-Amerikából importált fura jószágok menő státuszszimbólumnak számítanak, s igencsak borsos áron mérik darabjukat (kb. 80-100 ezer forint körül). A mi menünkön nem szerepeltek, de akit érdekel bővebben ez az érdekes állat, angolul a geoduck név alatt keressen rá” – tanácsolja Liping.

Szóval lehet guglizni!

Akit további részletek is érdekelnek, az pedig kattintson az eredeti posztra!

Share.

About Author

Leave A Reply