Ezért nem a földi paradicsom Svédország

0

Egyetlen dolog kivételével minden adott ahhoz, hogy Svédország a legjobb helyek egyike legyen, és még ez az egyetlen dolog is egyénfüggő. Pláne ilyenkor, a tavasz kezdetén nehéz a helyzet – derül ki Bandirepublic posztjából.

„Be kell vallanom, hogy évről-évre nehezebben viselem a soha véget nem érő svéd telet és azt a kétségbeejtő érzést, hogy a tavasz sosem jön el. Nem szeretek panaszkodni, de van, amikor az egyetlen megküzdési stratégiám az marad, hogy beszéljek róla. (…)

Öt tél Stockholmban és a depresszió egyre jobban bekúszik a bőröm alá ebben az időszakban. Pedig rendszeresen szedem a D-vitamint, meg utazgatok sokat, de annál reménytelenebbnek látszik a helyzet, minél több időt töltök külföldön, ahol már rég tavasz van. (…)

Nekem Svédország nagyon közel lenne a tökéleteshez, ha mondjuk lennének pálmafák és mediterrán életérzés, robogó, napszemüveg, cserzett arcbőr és a helyi napsütésben termesztett zöldségek, és nem kibaszott hóesés nagypénteken, meg -5 fok reggelenként április közepén.”

Hát így. A teljes poszt pedig itt.

Külföldre mennél? Válogass itt napos, meleg helyek és ajánlatok között!

Share.

About Author

Leave A Reply