Ezen a luxusjachton nyaralt Horvátországban Beyoncé és Jay-Z

0

Koronavírus ide vagy oda, amerikai turisták kitiltása Európából mit sem számít az olyan szupersztároknak, mint Beyoncé és Jay-Z. Ők egy olyan 300 láb hosszú luxusjachton nyaraltak Horvátországban, amelynek a bérleti díja egy hétre 2 millió dollár.

A Lana nevű szuperjachton három gyermekükkel együtt nyaraltak. A hajón egyébként 12 vendég és 31(!) fős személyzet fér el.

Természetesen található rajta edzőterem, spa, sőt beach club is, ami a hajó szórakoztató „központjának” felel meg, és helikopter leszállóhely is.

A hajó teraszain több helyütt találhatók kellemes pihenésre szánt területek, kanapékkal, fotelekkel, valamint az egyiken egy fűthető, 8 méteres úszómedence is helyet kapott. A medence mellett pedig, immár tető alatt, de az oldalain nyitottan található egy 12 fős étkező.

A 12 vendég nyolc lakosztályt foglalhat el, amelyek mindegyike valamilyen színharmóniának megfelelően van berendezve. A főhálóban, természetesen a gyönyörű tengeri kilátáson túl egy falat betöltő TV és hangrendszer is található.

A sztárpár legutóbb 2018-ban utazott a Kismet nevű jachton, ami 1,3 millió dolláros költséggel járt egy hétre. Egy „átlagos” jacht bérleti díja nagyjából 150 ezer dollár körül van hetente.

Szétcikizi Beyoncé-t a szupermarketlánc

(Fotó: imperial-yachts.com)

https://www.imperial-yachts.com/yachts/lana/

Share.

About Author

Leave A Reply