Északon is szegény nők…

0

A foci-vb világszerte nehezebbé teszi ezt a pár hetet a nők számára, hiszen ilyenkor a férfiak nagy része a tévé előtt ül és meccset néz. Nem véletlen, hogy az Északon élünk blog szerzője megénekelte a jelenséget kicsit a nők (és az ufók) szempontjából is.

„Bár jópárszor elábrándozok focimeccseket nézve, főleg, mikor kívülről, felülről mutatnak egy kivilágított stadiont, benne a 22 hülyével, akik egy labdát kergetnek, és mikor utolérnék, ahelyett, hogy felvennék, még egyet rúgnak bele…

Szóval elábrándozok, ha történetesen egyszer ellátogatnának ide ilyen háromlábú, ötszemű ufó-népségek, vajon mit gondolnának a földlakókról, egy focimeccset látva? Háborúznak? Dühöngenek? Érdekes lenne megtudni a véleményüket… (…)

A lányok, asszonyok ebben a jó vastag hónapban keserves kínokat fognak átélni. A televíziót valószínűleg elfelejthetik, de ami még nehezebb lesz, jó eséllyel a férjeiket, fiaikat is.

KÜLFÖLDI MUNKALEHETŐSÉGEK EGY HELYEN

A férfi ugyanis focifüggő. Ilyenkor használhatatlanná válik, reménytelen vele zöld ágra vergődni, lehet, hogy még beszélgetni is alkalmatlan. A hím humanoidok eséllyel még bandákba is verődnek, sokan még sört is képesek magukhoz venni, így tivornyázva akár egész délutánokat, estéket a család otthonában, vagy egy kocsmai kivetítő előtt.

A meccsről a figyelmét elterelni esélytelen, ilyenkor a pupillájuk is öt- és hatszögletű pöttyökből áll. Talán még a házastársi kötelességük is háttérbe fog szorulni, pedig azért az nem kis dolog.

Szóval nem lesz könnyű a helyzetük a lányainknak, asszonyainknak. Reméljük azért, hogy megbocsátanak nekünk, hiszen egyszer csak el fog telni ez a hónap is…

A pasasok helyzete sem lesz viszont egyszerű, néha napi 4 meccset is meg kell nézni; másfél órával meg a szünetekkel és a köztük lévő idővel számolva ez lehet akár fél nap is. (…)

Volt egy cikk két éve, hogy a 2016-os Eb-n az izlandi-angol meccset az izlandi tévénéző lakosságnak majdnem 100%-a tekintette meg élőben. Az a pár száz ember, aki meg mégsem azt vagy semmit nem nézett, az meg lehet hogy éppen repülőgépet vezetett, vagy műtétet vezényelt le, netalán a rablókat, tolvajokat üldözte.

Bár ilyenkor a normális tolvaj is focit néz, szóval ez valószínűleg kizárható.”

A teljes posztot itt találjátok.

„Az első hetek nagyon megviseltek”

(Fotó: YouTube/copa90)

Share.

About Author

Leave A Reply