Erről maradtál volna le, de mégsem

0

Mármint ha nem követted a héten a (majdnem) napi rendszerességgel jelentkező álláskínáló posztunkat. Most összeszedtük neked az általunk önkényesen a leginkább érdekesnek tűnő lehetőségeket, hogy ne kelljen keresgélned így vasárnap.

Bébiszitter / háztartás vezető

Hosszútávú bejelentett munkára keresnek bébiszittert német, szlovák és magyarországi munkavégzési helyszínekkel. A család általában sokat utazik, ilyenkor el kell kísérni őket. Biztosítanak külön mosdót, zuhanyt, illetve egy saját szobát. Minden egyéb költséget (szállás, utazás, napi étel/italfogyasztás) fizetnek.

Egy 1 éves kislányra kell vigyázni napi szinten, naponta kell házimunkát végezni vagy kisegíteni (pl.: mosás, főzés, takarítás, stb…), egy kutyát kell etetni és sétáltatni rendszeresen. A munkanapokon a családnál kell lakni (külön szoba, fürdő/mosdó mindig biztosítva van), átlagosan két szabadnap biztosítva hetente.

Pluszt jelent legalább egy nyelv közép- vagy felsőfokú ismerete, a B kategóriás jogosítvány, tapasztalat gyerekgondozásban, házimunka végzésében.

Telepített idegenvezető (Görögország)

A feladat utasok fogadása, elhelyezése, teljes körű tájékoztatása, kiszolgálása 4-5 hónapig, a partnerekkel való kapcsolattartás, adminisztratív feladatok ellátása.

Elvárás a tárgyalóképes angol nyelvtudás, terhelhetőség, nagy munkabírás, önálló munkavégzésre való képesség és igény, kreativitás, gyors problémamegoldó képesség. Előny az idegenvezetői tapasztalat, görög nyelvismeret, B kategóriás jogosítvány.

Ápoló idősek otthonában (Németország)

A feladat idős emberek gondozása, ápolása idősotthonban. Elvárás az erős kommunikációképes német nyelvtudás (min. B1), szakirányú végzettség (nővér, ápoló), szakmai tapasztalat, fizikai terhelhetőség.

Amit nyújtanak, az hosszútávú munkalehetőség (szerződések hosszú távúak), német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás). A szállást a munkáltató biztosítja. A fizetés havi nettó 1800 – 2000 euró.

CNC élhajlító-, lézervágó (Ausztria)

Osztrák megbízó részére keresnek CNC lézervágó- és élhajlító munkatársakat. A feladat lemezmegmunkálás, CNC élhajlító és lézervágó gépek kezelése, beállítása (Trumpf, Amada).

Elvárás a releváns munkatapasztalat lézervágásban és élhajlításban, német nyelvismeret (A2 szint), többműszakos munkavégzésre való hajlandóság, „B” kategóriás jogosítvány, autó.

Amit kínálnak, az hosszútávú munkalehetőség, azonnali munkába állás. A fizetés kb. nettó 1550 €/Hónap + ingyen szállás+13. és 14. havi bér.

Hegesztő (Dánia)

A feladat különböző hegesztési műveletek ellátása, segítségnyújtás a CNC gépben felhasználásra szánt anyagok elkészítésében, a késztermékek minőségellenőrzésében.

Elvárás a 3 éves szakmai tapasztalat, a kommunikációképes angol nyelvtudás. Előnyt jelent a lakatos feladatokban szerzett tapasztalat. Amit kínálnak, az bejelentett munkaviszony, utazás és ügyintézés teljes körű támogatása, szervezett szállás.

Kertész (Anglia)

Tavaszi kezdéssel keresnek képzett kertészeket az angliai East Grinstead városában működő kertészeti vállalkozásba. A munkavégzés a betanulás után önálló, illetve párban történő, céges kisteherautóval a cég ügyfeleihez való kijárás és kertészeti munkák végzése.

A munka kemény fizikai jellegű, jó egészségi és fitt állapotot igényel, valamint alkohol és drogmentes állapotot. Feltétel a minimum B kategóriás jogosítvány, a legalább alapfokú angol nyelvtudás.

Amit biztosítanak, az segítség a megérkezést követő ügyintézésben, folyamatos munka (heti 40-50 óra), barátságos környezet és nyugodt légkör. A fizetés kb. havi 1500 euró.

Autólakkozó (Ausztria)

A feladat lakókocsik, személyautók lakkozása felület előkészítési munkálatoktól a kész állapotig (minden munkafázis). Elvárás a kommunikációs szintű német nyelvtudás, szakmai tapasztalat autólakkozóként. A szakirányú végzettség előnyt jelent.

Amit nyújtanak, az osztrák munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), munkáltató által szervezett szállás. A fizetés kb. nettó 2000 euró / hó.

AWI- és lánghegesztő (Németország)

AWI- és lánghegesztőket keresnek németországi munkaterületre. Feltétel a megfelelő szakmai tudás és a német nyelv alapszintű ismerete (minimum A1).

Ajánlat: 1700-2400 euró közötti havi, nettó fizetés, napi ellátmány, havi hazautazási lehetőség, németországi munkabejelentés, szállasfoglalás (konyhával és internettel ellátott szállók), karácsonyi pénz, szabadságpénz, határozatlan idejű munkaszerződés, magyar nyelvű munkakoordinátor, üzemanyagpótlék.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

 

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply