Építs stadiont te is!

0

Még ha nem is vagy politikaközeli magyar vállalkozó, stadiont akkor is építhetsz, igaz, nem fővállalkozóként és nem Magyarországon, de azért na. Emellett az is kiderül, mivel foglalkozik egy rendelés-végrehajtási szakember.

Felszolgáló (Németország)

Bodensee-be keresnek felszolgálót, elvárás a kommunikációképes német nyelvtudás, minimum 2 év tapasztalat felszolgálóként. A felszolgáló végzettség és a saját autó előnyt jelent.

Amit ezért nyújtanak, az német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), a munkáltató által biztosított ingyenes szállás és ellátás. A fizetés nettó 1250 euró / hó + borravaló + pótlékok.

Szakképzett ápoló (Németország)

Szakképzett ápolókat keresnek Németországba, különösen intenzíves-, aneszteziológus- és műtős nővéreket, ápolókat, szülésznőket, csecsemő- és gyermekápolókat.

Elvárás az ápolói bizonyítvány, a nagyfokú tanulási és beilleszkedési hajlandóság, az önálló és felelősségteljes munkavégzés.

Amit ezért cserébe kínálnak, az térítésmentes német nyelvoktatás, amelynek célja a sikeres telc B2 szaknyelvi nyelvvizsga, állás és szállás biztosítása a németországi szakmai elismertetés megszerzéséig, a szükséges fordítások költségeinek és a nyelvvizsga díjának átvállalása.

A kilenc hónapos projektidőszak alatt a fizetés legkevesebb 1.250 euró, majd a sikeres szakmai elismertetés után a német kollektív szerződés szerinti fizetés, ami a szakmában eltöltött évek és képesítés szerint általában 2.500-3.500 euró alapfizetés, kiegészítve a szokásos járulékokkal.

Hegesztő (Dánia)

Sportcsarnokok, arénák acél anyagainak hegesztésére keresnek szakembereket (135/136 hegesztés – nemesfém, fekete acél). Elvárás a kommunikációs szintű angol nyelvtudás, a szakmai rajzok, tervrajzok olvasni tudása (ellenőrzik teszttel mielőtt szerződést adnak), a tapasztalat hegesztőként, önálló munkavégzés tervrajzról és érvényes minősítés.

Amit nyújtanak, az hosszútávú munkalehetőség, dán munkaszerződés (biztosítás, bejelentés). A fizetés br. 138,95 dán korona/óradíj, a szállást a munkaadó szervezi, de fizetni kell érte.

Rendelés-végrehajtási szakember (Lengyelország)

Varsóba keresnek rendelés-végrehajtási szakembert magyar nyelvismerettel. A feladat telefonos ügyfélszolgálat a magyar piacon: az ügyfelek szükségleteinek és elvárásainak felmérése; kimenő és bejövő hívások kezelése; tanácsadás az ajánlat testreszabásának kivitelezése érdekében; termékreklám.

Elvárás a folyékony magyar nyelvtudás (a hasonló munkatapasztalat előny), a jó kommunikációs készség, valamint a könnyű kapcsolatkiépítési készség.

A fizetés alapbér, amire a prémium a sikeresen teljesített megrendelések arányában rakódik. (Szóval érdemes észnél lenni.) A közös munka első egy hónapjában ingyenes lakhatási lehetőség.

Transzfersofőr

Svájci anyavállalat magyarországi cégének keresnek többéves autóvezetői gyakorlattal rendelkező személyeket, alkalmazotti jogviszonyba. A C-CE jogosítvány előny, de nem feltétel. Alapszintű német és/vagy angol nyelvtudás elvárt. Munkavégzés helye Európa.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/skeeze)

Share.

About Author

Leave A Reply