Eltűnt egy magyar férfi Skóciában

0

A 29 éves Vass Milán iratai és bankkártyája nélkül tűnt el skóciai otthonukból. Már az Interpol is keresi, a rendőrség minden ismert előfordulási helyét ellenőrizte, egyelőre eredménytelenül.

„Tíz éve éltünk együtt Skóciában. Munkába is együtt jártunk, építőiparban dolgoztunk egyéni vállalkozóként” – mondta a férfi apja, Vass Illés a Blikknek. „Másnap a lakótársak azzal fogadtak, hogy mire felébredtek, a fiam nem volt az ágyában, éjjel egyszerűen eltűnt.”

A Blikk szerint az eltűnt férfi nem tudott segítség nélkül kiheverni egy januári szakítást. Orvoshoz fordult ugyan, de mellékhatásuk miatt nem szedte a depresszió ellen felírt szereket.

A rendőrség mindenkit kihallgatott és házkutatást is tartott, nem találtak bűncselekményre utaló jeleket. A nyomozásba az Interpol is bekapcsolódott.

Vass Milán augusztus 19-én tűnt el a skóciai Airdrie városában otthonából. A férfi 188 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, rövid, fekete haja van, és homlokán egy sebhely látható.

Az elmúlt hónapban ellenőrizték a férfi ismert előfordulási helyeit, Airdrie, Uddingston, East Kilbride és Shotts környékét, eredménytelenül.

Share.

About Author

Leave A Reply