Elon Musk kérése Kanye Westnek: ne most!

0

A Tesla alapítója szerint meglehetősen gyakran írnak egymásnak a rapperrel, aki nemrég jelentette be, hogy indul az idei amerikai elnökválasztáson. (Aztán úgy tűnt mégsem, aztán úgy tűnt, mégis, aztán mintha összeroppant volna idegileg – de ez egy nagyon hosszú sztori). Elon Musk most elárulta, komoly kéréssel fordult Kanye Westhez.

A Tesla-főnök az elsők között volt, aki (talán komolyan, talán nem) beállt Kanye West elnöki kampánya mögé, hogy nagyjából azzal a lendülettel próbálja meg eltávolítani magát a kétségtelenül zseniális, ámde legalább annyira botrányos rappertől.

Elon Musk most hosszú interjút adott a New York Timesnak, amiben arról is beszélt, hogy komoly kéréssel fordult Kanye Westhez.

„Mindent megtettem azért, hogy meggyőzzem, nem most, 2020-ban, hanem inkább 2024-ben induljon, az sokkal jobb lenne” – nyilatkozta Elon Musk, megjegyezve, hogy ha idén indul, akkor Kanye Westet könnyen vádolhatják azzal, hogy a demokrata jelölt Joe Bidentől vinné el az afrikai amerikai szavazatokat, ezzel a republikánus Donald Trumpot segítve.

„Legkevesebb tíz éve, talán még régebb óta ismerem” – mondta Elon Musk, hozzátéve, hogy ugyan csak nagyjából félévente találkoznak, de „elég gyakran” írnak egymásnak.

Kanye West amúgy is minimális elnöki esélyein nyilván nem segített, hogy a „kampányindító” eseményen beszéd közben elsírta magát, amikor arról beszélt, elsőszülött lányát majdnem elvetették, nem sokkal később pedig a Twitteren posztolt nagyon furcsákat feleségéről és saját mentális egészségéről.

Hogy aztán a napokban nyilvánosan bocsánatot kérjen Kim Kardashiantól, azt írva a Twitteren, hogy „nyilvánosan beszéltem olyan dologról, ami magánügy. Nem álltam mellé úgy, ahogy ő állt mellém”.

Szóval jó lesz az az elnöki kampány 2024-ben. Vagy sem.

A 100 dolláros autó, amiért Elon Musk 1 milliót fizetett

Share.

About Author

Leave A Reply