Elkelt Tom Brady és Gisele Bündchen lakása

0

Két év szenvedés (nekünk legyen mondva, persze…) után Amerika jelenlegi álompárja úgy tűnik, végre túladott a New York-i One Madisonban található ingatlanon.

Persze nem csoda, hogy nem olyan egyszerű túladni a luxuslakáson, hiába van a Nagy Alma Flatiron részében. A négyszobás lakást ugyanis négy éve 11,7 millió dollárért vette a sztársportoló és nem kevésbé híres szupermodell neje.

Nyilván alapvetően befektetési szándékkal öltek bele ennyi pénzt, hiszen még két év sem telt el és máris piacra dobták szerénynek nehezen nevezhető 17,25 millió dollárért.

Nem csoda, hogy nem akadt rá vevő, így aztán idén év elején lenyomták az árat pár rongyos tízezer dollárral 14 millió alá, és a jelek szerint a húzás bejött, és sikerül eladni az ingatlant.

A lakás egyébként pazar, hiszen 360 fokos városi panoráma élvezhető a padlótól-mennyezetig érő üvegablakokon át. A ház lakóinak a belső medencéhez, a gőzkabinhoz és a fitneszközponthoz is hozzáférésük van.

Múlt évben egyébként a beszámolók szerint Tom Brady és Gisele Bündchen Tribecában vettek egy 30 millió dollárt érő ingatlant a Robert A.M. Stern Architects tervezte 70 Vestry házban. Massachusetts, Montana, és Costa Rica területén is vannak ingatlanjaik az Observer szerint.

Eladó a földi Paradicsom egy darabja

(Fotó: sothebyshomes.com)

Share.

About Author

Leave A Reply