Elkelt Reese Witherspoon hangulatos háza

0

Az Oscar-díjas színésznő mostanában eladási lázban ég. Idén már 17 millió dollárért megszabadult Pacific Palisades-i otthonától, most pedig 6,7 millió dollárért eladta a család malibui hétvégi házat.

Az Oscar-díjas színésznő és tehetségkutató ügynökséget vezető férje, Jim Toth hosszú évek óta élt a tavasszal 17 millió dollárért eladott, 1000 négyzetméteres, 5 háló- és 7 fürdőszobás házban.

Reese Witherspoon már évek óta szeretett volna túladni rajta. Olyannyira, hogy hírek szerint 2016-ban 19,9 millió dollárért vihette volna bárki, ami jóval több volt, mint a 2014-ben érte kifizetett 12,7 millió dollár. (A sztoriról itt írtunk részletesebben.)

Ami a mostani eladást illeti, a 6,7 millió dolláros eladási ár azt jelenti, hogy egyetlen év alatt félmilliót kerestek rajta, hiszen a hobbifarmnak is kiváló ingatlant csak tavaly nyáron vették.

A csupán 0,8 hektáros területen fekvő házat az 1950-es években építették, aztán persze modernizálták. Érdekes, hogy mielőtt Reese Witherspoon és férje megvette volna, esküvői helyszínként szolgált.

A hangulatos házban leginkább az egyszerűsége megragadó (na jó, azért a Fort Knox feliratú izé túlzás), a bohókás enteriőr, a kissé vintage hálószobák és fürdőszobák (mindkettőből három van) kifejezetten hangulatosak.

Van egy vendégház is (konyhával), külön művészstúdió és egy privát mozi is. Odakint gyümölcsfák, zöldségeskert, lovaglásra alkalmas terep is akad még. Nem rossz, na.

11 millió dolláros csodavilág Kansasben

(Fotó: ZumaFarms)

Share.

About Author

Leave A Reply