Eladta házát Julia Roberts

0

A színésznő és férje, Danny Moder szépen, csendben, minden különösebb csinnadratta (és nyilvános hirdetés…) nélkül adták el a malibui Point Dume-on lévő házukat.

A környékről sokat elárul, hogy a mindössze 165 négyzetméteres, 4 háló- és 3 hálószobás házért 8 millió dollárt kapott Julia Roberts és férje, ami félmillióval több, mint amennyiért 2016 januárjában megvették.

Rosszul tehát nem jártak vele, igaz, olyan nagyon jól sem, más kérdés, hogy lakni egyébként sem laktak benne, hiszen éppen az utca túloldalán van a jóval nagyobb családi otthon.

A vevő nem más, mint a Szilícium-völgy egyik hedge fund mágnása, Thomas Laffont, aki egyáltalán nem mellesleg a szomszéd ház tulajdonosa is, amit éppenséggel tavaly vett meg 13 millió dollárért. A vásárlás célja elég nyilvánvaló (és híreseknél-gazdagéknál megszokott): kontrollálni azt, ki költözhet a szomszédba.

Már ha egyáltalán cél az, hogy bárki odaköltözzön, Thomas Laffont ugyanis már 0,8 hektárnyi területet birtokol a környéken, ami elsőre nem tűnik soknak, de ne feledjük, ez kifejezetten drága, hírességekkel és gazdagokkal teli része Malibunak.

A kis házon (ahogy az már az ilyen típusú bungalóknál szokás) a hagyományos értelemben vett bejárati ajtó helyett egy hatalmas üvegajtón keresztül lehet belépni egyenesen az étkezőbe. A konyha napos, a nappali pedig hatalmas.

A házat elnézve senki sem fog meglepni, ha eláruljuk, hogy nem az ér 8 millió dollárt (noha azért a magunk részéről elszenvednénk benne pár évet akár), hanem a föld, amire épült.

A csodás, buja növényekkel teli, csöndes, nyugodt kert igazi békét, pihenési lehetőséget nyújt, azon sem lennénk meglepve, ha új tulajdonosa ezeket a tulajdonságait maximálisan kihasználná, a házat vendégháznak megtartva.

Less be Pharrell Williams üvegpalotájába!

Share.

About Author

Leave A Reply