Eladó Tom Petty volt otthona

0

A kaliforniai kúria eredetileg Tom Pettynek, a legendás rocksztárnak épült és most majdnem 5 millió dollárért árulják.

A patinás lakóhely egy háromszintes fa- és kőszerkezet, amelyet bonyolult, geometrikus kovácsoltvas teraszkorlátokkal díszítettek. A nyolcvanas évek végén épült, miután egy rettenetes tűzvész 1987-ben elpusztított mindent, csak a háromszoros Grammy-díjas sztár alagsorban lévő stúdióját nem.

Tom Petty exfelesége, Jane Benyo tartotta meg az ingatlant 1996-os válásuk után, de 2015-ben egy adósság miatt elvesztette. A jelenlegi tulajdonos a banktól vásárolta meg egy évvel később 2,6 millió dollárért, jelentősen felújította és renoválta.

Hat háló- és tíz fürdőszoba van az 1067 m2-en. Egy lebegő átrium szédítő körkörös lépcsőkkel szolgál a tér központjaként, mely körül a lakó és szórakoztató helységek vannak elszórva: egy hatalmas nappali a boltíves mennyezet alatt a lépcső tartóoszlopába épített, hatalmas kőkandallóval, egy félköríves étkező, egy hatalmas konyha két márvány munkaszigettel, egy családi szoba hatalmas, fehérre meszelt kandallóval például.

De van még egy télikert-stílusú reggeliző, egy ablak nélküli médiaszoba bárral és süllyesztett ülőgarnitúrával. És egy iroda, amiben szintén van egy kisebb bár.

A házban két mesterlakosztály van, az egyikhez túlméretezett nappali, márvány kandalló és márványborítású fürdőszoba is jár. A másik még izgalmasabb: bár, masszázs szoba és többszintes, egy kőfalról lezúduló vízesésre néző, faltól-falig üvegezett fürdőszoba van beleépítve.

Ott, ahol valaha Tom Petty stúdiója állt, most a medencéhez tartozó helységek vannak. Társalgó, borospince, edzőterem és egy komplett konyha.

A rocksztár egykori villáját a Sherwood-tó festői környezetében 2017 márciusa óta árulják, 6,2 millió dollárról indultak, most 5 millión áll a számláló.

Pompás otthonok nyári lazulásra

(Fotó: theagencyre.com)

Share.

About Author

Leave A Reply