Eladó Prince legendás turnébusza

0

A négy éve elhunyt legendás énekes az 1980-as években egy Eagle Model 10 busszal turnézta be az Egyesült Államok nagy részét. A jármű most eladó, szóval aki szeretne egy részt magának a poptörténelemből, izzíthatja a bankszámláját.

Az 1983-as Eagle Model 10 Motorcoach buszt Prince és együttese a Revolution a Purple Rain-turné során használta. Az összesen hat ember kényelmét biztosítani képes busz 37 év elteltével is jól néz ki, ráadásul állítólag nagyszerű állapotban is van.

Van benne egy külön hálószoba dupla ággyal, két kisebb ágy és egy szófa, ami kinyitva szintén ágyként funkcionál. Nem maradhat el a fürdőszoba zuhannyal és WC-vel, konyha sütővel, mosogatóval, hűtővel, mi több, még egy kisebb iroda is elfér a méretes buszon.

Ami a technológiai kérdéseket illeti, a buszt egy Detroit Diesel 6V92 turbómotor hajtja. Van hozzá egy PowerTech 20KW dízelgenerátor, természetesen légkondicionáló, vadonatúj tévé és persze audiórendszer.

A kikiáltási áráról egyelőre nem sok sejtelmünk van, az aukció december 3-án kezdődik és két napig tart. Az biztos, hogy annak, aki szeretné magának Prince egykori turnébuszát, jó mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia.

Megkóstolnád a világ legdrágább tacóját?

Share.

About Author

Leave A Reply