Eladó Milla Jovovich háza

0

A modellből lett színésznő és szintén filmes párja, Paul W. S. Anderson meghirdette Beverly Hills-i ingatlanát. A 4,5 millió dolláros ár elsőre nem is tűnik olyan magasnak.

A sci-fi és videojáték adaptációk nagymesterének számító Paul W. S. Anderson (a nevéhez fűződik a nagysikerű Resident Evil (Kaptár) filmek közül négy, szerény 1 milliárd 250 millió dolláros összbevétellel) és a kijevi születésű Milla Jovovich (aki volt a világ legjobban fizetett modellje is, de már inkább filmes karrierjére koncentrál) másfél évvel ezelőtt vásárolta az ingatlant 3,922 millió dollárért, valószínűsíthetően befektetési célból, mert nem laktak benne, de havi 20 000 dollárért adták bérbe.

A lenyűgözően békés, 1960-as években épült ház úgy néz ki, mintha Palm Springsből teleportálták volna át ide, a Rodeo Drive-tól 10 percre fekvő, gyönyörű kanyonba. Három háló- és ugyanannyi fürdőszobája van. Gondosan ápolt sövény, szupermodell-karcsú pálmák teszik a hófehér ház látványát még impozánsabbá.

Odabent szellős, átlátható koncepciójú, világos tereket találunk, az étkező és a nappali egy térben helyezkedik el és zöld ablakokkal néz az ápolt kertre. A rozsdamentes acél konyhaszigethez borhűtők és egy snack-bár tartozik.

A fény tetőablakokon keresztül is áramlik a házba. Az első ajtó mellett van a médiaszoba, ennek csak tetőablaka van. A falon egy 70 hüvelykes tévékészülék, médiaeszközök és tárolók találhatóak.

Mindkét vendégszobához tartozik fürdőszoba, az egyikhez egy kis terasz is, amely a sövénnyel jól el van bújtatva a kíváncsi tekintetek elől. A háziak hálója hatalmas ablaktáblákkal nyílik a hátsó udvarra. Gardróbszoba és egy minimalista fürdő is tartozik hozzá dupla mosdóval és óriási, keret nélküli négyzet alakú tükrökkel.

A kertben a szépen gondozott, füves területekről csodálatos panoráma nyílik a kanyonra. A napsütötte teraszokon étkező, egy szabadtéri tűzhely, sósvizes medence és fürdő is van.

Átgondolt, minimalista, talán egy kissé steril az egész ingatlan – de majd a következő tulaj belakja.

(Fotó: coldwellbanker.com)

Share.

About Author

Leave A Reply