Eladó Luke Skywalker fénykardja

0

Az ember úgy képzeli, hogy a fiúk nagyjából 70, a felnőtt férfiak 60 százaléka komoly áldozatokra lenne képes azért, hogy övé lehessen Luke Skywalker fénykardja.

A jó hír az, hogy az álom most valósággá válhat (a rossz hír az ára, de erről majd később). Az történt ugyanis, hogy a hónap vége felé elárverezik a fegyvert, méghozzá azt, amelyik az első két Star Wars-filmben volt látható.

Az elmúlt évtizedekben ez a felettébb értékes kellék Gary Kurtz producer tulajdonában volt (ő jegyezte az első két filmet), aki most megválik tőle, egy, az eredetet igazoló személyes levél keretében.

A június 26-28 között Los Angelesben megrendezendő aukción természetesen a lézerkard csak egyike a tételeknek, bár kétségtelenül egyike a legnagyobb figyelmet kiváltóknak. A szakemberek szerint 150 ezer – 250 ezer dolláros (41-68,5 millió forintos) áron ütik majd le.

Egyéb Star Wars relikviák is kalapács alá kerülnek, például R2-D2 egy változata, és pár eredeti tervrajz az első három részből, de lesz itt jelmez az Alienből, Leonardo DiCaprio jelmeze a Titanicból és még számtalan érdekesség.

Share.

About Author

Leave A Reply