Eladó Kenny G háza

0

Noha alapvetően Malibuban él egy 15 millió dolláros villában, azért a zenész a Los Angeles-i Studio City-ben is fenntart egy szerény, 400 négyzetméteres hajlékot, ha esetleg úgy hozná a sors… Most ezt árulja 3,5 millió dollárért.

A négy háló- és három fürdőszobás házat még 2007 decemberében vette Kenny G 2,8 millió dollárért, aztán több mint egy évtizedig megtartotta, annak ellenére, hogy akkor már megvolt a malibui ház is.

A 75 millió lemezt eladó, 16 Grammy-díjra jelölt (de ebből csak egyet nyerő) szaxofonos először 2018 végén dobta piacra 4 millió dollárért, ami aztán fokozatosan csökkent 3,7 millióig, hogy most 3,5 millióban álljon meg – legalábbis egyelőre.

Pedig kifejezetten kellemes, élhető házról van szó, ami ráadásul rejtve marad a járókelők szeme elől is. A kissé farmra hajazó épület mellett egyébként van egy vendégház is, amit aligha meglepő módon stúdióvá alakítottak.

A kifejezetten és szándékosan hagyományosra tervezett ház (nekünk nagyon bejön a rengeteg fehér…) a vörösesbarna keményfa padlóval, a beépített könyvesszekrénnyel és kandallóval, a félig trópusi kertre nyíló francia ajtókkal nagyon kellemes benyomást kelt.

A földszinten dolgozószoba (benne természetesen kandallóval), vendégszobák és a családi háló található.

Az emeleten van a központi lakosztály (igen, kandallóval) és egy méretes terasz, ami jól el lett rejtve még a szomszédok szeme elől is. Szintén ezen a szinten van egy hálószoba / fitneszszoba.

A kertben több terasz, egy elkerített rész a gyerekeknek és a háziállatoknak és persze az elmaradhatatlan medence várja a leendő tulajdonost.

Két sláger és már ilyen házad lehet

(Fotó: bhhscalifornia.com)

Share.

About Author

Leave A Reply