Eladó a földi Paradicsom egy darabja

0

A legendás Exuma-szigetek egyike, Little Pipe Cay számos filmben szerepelt. Most eladó az egyik magánsziget, csekély 85 millió dollárért. Érdemes sietni, nehogy elvigye valaki az orrunk elől…

Little Pipe Clay szigete szerepelt már James Bond-filmben és a Karib-tenger kalózai-sorozatban is (Johnny Depp nagy szerencséjére, akinek a közelben van egy saját kis semmisége, így nem kellett messzire utaznia a forgatásra).

A sziget most 85 millió dollárért eladó. Jelenlegi tulajdonosai a tavaly októberben, 86 éves korában elhunyt milliárdos, Michael Dingman örökösei. A Shipston Group volt elnöke, a hosszú ideig a Fordot és a Time-Warnert is igazgató nagyvállalkozó 5 házat épített családjának és vendégeiknek a szigeten.

A házak 22 hektáron terülnek el, 9 háló- és ugyanannyi fürdőszoba tartozik hozzájuk, de van személyzeti szállás, 24 órás biztonsági szolgálat, raktár a tengeri játék és sporteszközöknek és kikötő a jachtoknak.

A sziget 110 km-re fekszik Nassautól, de Miamitól és Palm Beachtől sincs nagyon messze. Valamivel több mint 400 km egy jó magánrepülővel csak egy ugrás, igaz, ha valaki hajón közelítené meg, annak már hosszabb utazásra kell felkészülni. De ennél nagyobb bajunk az életben ne legyen.

Hajóroncsból luxusszálloda

(Fotó: Knight Frank)

Share.

About Author

Leave A Reply