Eladó az autó, amiben lelőtték Tupacot

0

Tupac Shakurt 1996 szeptemberében lőtték agyon Las Vegasban. A rapper halála azóta is rengeteg találgatás tárgya, filmek és sorozatok készültek belőle. Most eladó az a BMW, melyben a végzetes estén utazott.

Tupac Shakur meggyilkolása egyike a hiphop-történet nagy rejtélyeinek (Notorious B.I.G. megölése a másik, de ebbe a történetbe most ne menjünk bele). Az eset 1996. szeptember 7-én történt Las Vegasban.

Az autó, amiben Tupac utazott (mellette ült a Death Row Records társalapítója, a meglehetősen rossz hírű Suge Knight is), egy BMW 750iL volt, egyike a rapper kedvencei típusainak (noha az autó Suge Knighté volt).

Nem akármilyen BMW-ről van szó, az 5,4 literes, 12 hengeres, 5 sebességes automata váltóval felszerelt kocsi nem csak szép és gyors, de elegáns is. Belül fekete bőr minden.

Az autót természetesen helyreállították a lövöldözést követően. A hírek szerint már többször megpróbálta eladni tulajdonosa. Még 2018 elején a History Channel egyik bemutatóján állították ki, utána 1,5 millió dollárért adták volna el.

Most ennél valamivel többet, 1 millió 750 ezer dollárt kell fizetnie annak, aki szeretné magáénak tudni.

Ilyen egy orosz oligarcha Beverly Hills-i háza

Share.

About Author

Leave A Reply