Eladó Amerika legdrágább háza

0

Több mint százmillió dollárral kérnek kevesebbet a Los Angeles-i villáért, mint tavaly, de így is ez a legdrágábban meghirdetett ingatlan az Egyesült Államokban.

A Bel Airben található, több mint 40 ezer négyzetméteres területen álló házat tavaly még 350 millió dollárért kínálták eladásra, de most már 245 millióért megvehető.

A Chartwell névre keresztelt, francia neoklasszicista stílusú rezidencia 1933-ban épült. Itt játszódott az 1960-as évek népszerű sorozata, a The Beverly Hillbillies. A ház legutóbbi tulajdonosa 1986 óta a milliárdos A. Jerrold Perenchio, a Univision korábbi elnök-vezérigazgatója volt, aki tavaly hunyt el.

A 2300 négyzetméteres épület mellett hatalmas borospince és parkoló, 25 méteres medence, gyönyörű kertek, szökőkutak és egy öt hálószobás vendégház is az ingatlanhoz tartozik.

Nem ez az egyetlen 100 millió dollárnál drágább ház most Los Angelesben: Casey Wasserman média- és sportvállalkozó 125 millióért kínálja Beverly Hills-i otthonát, William Randolph Hearts egykori lakhelyét pedig 135-ért lehet megvásárolni.

Idén egy malibui ház tartja a rekordot, amelyért 110 milliót fizettek, de ez könnyen megdőlhet.

Less be Drake új otthonába

(Fotó: realtor.com)

Share.

About Author

Leave A Reply