Eladó a Sean Connery-villa

0

A Villa Le Roc Fleuri ára csekély 34 millió dollár. Az ingatlan nem csak a színészóriás neve miatt vonzó, egyébként is csodálatos hely. Ha lenne 10,5 milliárd forintunk, már indulnánk is.

Az immár 89 éves Sean Connery és felesége, a marokkói-francia festő Micheline Roquebrune több mint egy évtizeden át éltek a házban, igaz, ez még a 70-es években volt.

Az ingatlan ugyan ma már nincs az egykori James Bond birtokában, ám annyira a nevéhez forrt, hogy a környékbeliek még ma is „Sean Connery házaként” emlegetik.

A múlt század húszas éveiben épült rezidencia Cap de Nice környékén terül el egy szikla tetején, ennek megfelelően a panoráma egészen káprázatos. A hatszintes, több mint 1000 négyzetméteres lakóingatlan egy öt hálószobás központi épületből és két kisebb villából áll.

Utóbbiakban egy-egy pár hálószoba és nappali van, frissen felújított teraszos kert, de mindez eltörpül a sósvizes medence mellett, ami olyan érzést kelt, mintha a tengerben fürödnénk.

Az Art Deco minden stílusjegyét magán viselő főépületben márvány és kovácsoltvas sugározza az elegáns luxust. Van itt egyébként is minden, borszoba, fitneszterem, szauna, spa és még sorolhatnánk.

A központi hálólakosztály a teljes legfelső szintet elfoglalja, két külön fürdőszobával, öltözőszobával, gardróbbal, privát terasszal – és innen lehet egy lépcsőn felmenni a tetőteraszra is.

Szállodányi házat vett Travis Scott

(Fotó: Frank Knight Cap Ferrat)

Share.

About Author

Leave A Reply