Eladó a Riviéra legdrágább villája

0

Nem kevesebb, mint 69 millió dollárért kínálják a francia Riviérán az Alang Alangot, amely a luxus mellett lélegzetelállító kilátást biztosít.

Cannes La Californie nevű negyede a tengerparttól egészen a hegyekig terjed, és rendkívül népszerű a szupergazdagok körében adottságainak is köszönhetően. Ebbe az elit társaságba kerülhet be az, aki megvásárolja az Alang Alang nevű villát.

A terület korábban a legendás-hírhedt fegyverkereskedő, Adnan Kashoggi birtokában volt, majd eladta egy brit ingatlanfejlesztőnek, aki meglátta benne a lehetőséget, és az addigi jellegtelen ház helyére egy indonéz stílusú palotát építtetett.

A villa 1592 négyzetméteres, és egy 1,3 hektáros területen fekszik. A kert gondozott, a gyep biliárdasztal simaságú, a sziklákra épített teraszokról pedig csodás panoráma nyílik a tengerre.

A házban nyolc háló- és nyolc fürdőszoba található, míg három helyiség a szórakozásra lett kialakítva. Emellett van egy alaposan felszerelt edzőterem, ahol még bokszring is helyet kapott, pezsgőfürdő és két medence is.

A berendezésre sem lehet panasz, a dekoráció stílusos. Sokat dob rajta az a nem akármilyen T-Rex csontváz, ami a vendégeket fogadja, ahogy a nappaliba belépnek.

A házat 415 ezer dollárért lehet kibérelni egy hónapra, 18 ember kényelmesen elfér benne. Gyakori bulihelyszín, a közelmúltban Sting is adott itt egy zártkörű koncertet. 69,3 millió dolláros árával ez most a legdrágábban kínált ingatlan a francia Riviérán.

Íme Cristiano Ronaldo marbellai villája

(Fotó: Knight Frank)

Share.

About Author

Leave A Reply