Eladó a Pán Péter-ház

0

Pán Péter története Magyarországon is közismert, még ha nem is övezi talán akkora kultusz, mint az angolszász országokban. Mindenesetre most eladó az a londoni ház, ahol egykoron a történet szerzője, J. M. Barrie élt, és amely inspirálta a történet megírására.

Pán Péter először 1902-ben, egy felnőtteknek szánt regényben jelent meg pár fejezeten keresztül hétnapos babaként, majd szerzője, az 1860-ban született (egyébként skót) J. M. Barrie két évvel később már teljes színdarabot szentelt neki.

Mindezt egy ma már végtelenül menő és elegáns környéken, a londoni Kensingtonban található Gloucester Roadon található házban írta, ami most 8,5 millió fontért eladó.

A hat hálószobás ingatlan kész időutazás (jó értelemben véve), igazi századfordulós hangulatot sugároz, eredeti keményfa padlóval. A hat háló mellett a földszinten egy dupla fogadószoba, egy étkező és egy csodás teraszra nyíló bár is van, természetesen a konyha mellett.

A 320 négyzetméteres luxusház hatalmas ablakain csak úgy árad be a természetes fény, a főbejárat a Hereford Square kertre néz, de természetesen ennyi pénzért van saját hátsó kertje is.

Csodalakást vett az Uber alapítója

(Fotó: Zoopla)

Share.

About Author

Leave A Reply