Eladó a Keresztapa legendás háza

0

Nem kevesebb, mint 125 millió dollárért eladó a Beverly House, ami talán a Keresztapa legendás lófejes jelenetéről ismert, de itt töltötte például nászútját John F. Kennedy későbbi amerikai elnök is.

A hatalmas épület egy 1,5 hektáros birtokon terül el Beverly Hillsben és nem csak maga az épület káprázatos, hanem a történelme is.

A kastélynak is beillő épületet nem más építtette, mint a XX. század első felének legendás médiamogulja, William Randolph Hearst. A 18 háló- és 25 fürdőszobás ingatlan a filmtörténetből is alaposan kivette a részét, a már említette Keresztapa mellett például itt forgatták a Több mint testőr egyes jeleneteit is.

A rengeteg háló- és fürdőszoba mellett két moziterem, egy ipari méretű konyha, két 50 méteres medence, kivilágított teniszpálya, és akkora terasz, hogy 400 vendéget le lehet ültetni egy kényelmes vacsorára, a kertben pedig akár ezer fős partit is lehet rendezni.

A H-alakú ház a maga 4600 négyzetméternyi eleganciájával tényleg lenyűgöző, és akkor még nem beszéltünk a kétszintes könyvtárról, a kézzel faragott famunkáról vagy az antik kandallóval megbolondított biliárdszobáról és az Art Deco lounge-ról.

Szóval csak 125 millió dollárt kell valahogy összeszedni és már lehet is költözni a 1011 N Beverly Drive cím alá a kaliforniai Beverly Hillsben.

Így él egy zenei szuperproducer

(Fotó: The Agency)

Share.

About Author

Leave A Reply