Eladó a Beverly Hills-i celeblak

0

Ki ne szeretne egy olyan házat magának, melyben hosszabb-rövidebb ideig lakott Anne Hathaway, Rihanna és Catherine Zeta Jones? Ráadásul az ingatlan helyi mércével mérve nem is olyan drága.Ráadásul a ház helyi mércével mérve nem is olyan drága.

Ha a Beverly Hillsben fekvő 3 háló- és ugyanannyi fürdőszobás (azaz nem túl nagy) ház falai beszélni tudnának, biztosan érdekes sztorijaik lennének, hiszen a most 3,4 millió dollárért árult házat több világsztár is lakta már.

Az 1957-ben épült és 2018-ban jelentősen felújított és átalakított ház nem grandiózus, ellenben csendes és a béke szigete – alighanem ezt értékelték benne korábbi lakói is.

Valamint azt, hogy nagyszerű helyen van, hiszen a csendesség mellett kifejezetten közel van Los Angeles nyüzsgése is, így például a Rodeo Drive-ra és West Hollywoodba hosszú és fárasztó autózás nélkül el lehet jutni.

A kifejezetten világos, a fehér szín (rengeteg a tölgyfa) és az üveg párosára építő ház a Beverly Hills Hotel mögött található. Három kandalló emeli a helyiségek fényét, az egyik körül süllyesztett ülőrész, ami kicsit egy színházi karzatra hajaz és mint ilyen, kissé furcsa, de nem baj.

A lenyűgöző konyha tele van dizájner holmikkal, az emeleti hálószobákban pedig üvegfalon keresztül nézhetünk ki a kissé zen hatású kertre. A harmadik, földszinti hálónak egyébként külön bejárata van a kert felől, ami kifejezetten jól jön, ha az emberhez szállóvendég érkezik.

Az udvarról nem hiányozhat a medence, ami nem nagy, de egy csobbanásra éppen elég.

Eladta 20 millió dolláros házát Jon Bon Jovi

(Fotó: sothebyshomes.com)

Share.

About Author

Leave A Reply