Eladja mesés házát Rob Lowe

0

Az elnök emberei és több más film és sorozat sztárja, valamint felesége, Sheryl meghirdették a kaliforniai Montecitóban található birtokukat és a rajta fekvő hatalmas házat. Nem szerénykednek, a 47 millió dollár nem kevés, bár az ingatlanon van mit nézni.

A közel ezer négyzetmétere ház egy 1,4 hektáros birtokon fekszik, fantasztikus panorámát kínálva a Csendes-óceánra és a közeli Santa Ynez hegyekre is. A Városfejlesztési osztály című sorozatban is látott színész és ékszertervező felesége 47 millió dollárt kér az ingatlanért, amit a Sotheby’s International Realty árul.

A pár még 2005-ben vásárolta meg a birtokot, amire teljesen a saját elképzeléseik szerint húzták fel a házat, természetesen mérnök, belső építész, mi több, egy fen shui mester segítségét igénybe véve.

Az inspirációt az a virginiai környék adta, ahol Rob Lowe felnőtt. A ház olyan jól sikerült, hogy 2010 novemberében kikerült az Architectural Digest címlapjára.

A nagy házban 20 szoba található, közte 6 háló, egy bár, egy étkező, borospince, házimozi, fitneszterem, és persze több terasz. Odakint teniszpálya, medence, rózsa- és zöldségeskert, szökőkutak, mesterséges tó és egy vendégház áll rendelkezésre.

A birtokhoz tartozik egy két hálószobás vendégház mellett egy közel 100 négyzetméteres lak is, benne a személyzetnek szánt szobákkal, hálószobával és egy teljes konyhával.

Sheryl és Rob Lowe most azért árulják az ingatlant, mert a gyermekeik felnőttek és elköltöztek otthonról, kettejüknek pedig túl nagy a ház – áll a házaspár közleményében.

Aki rászánja ezt a csekély összeget, az nem költözik rossz környékre, hiszen a szomszédságban több híresség is él, például Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres és Jeff Bridges.

Pompás otthonok nyári lazulásra

(Fotó: sothebyshomes.com)

Share.

About Author

Leave A Reply