Együtt és külön is ünnep az ünnep

0

Kaptam néhány igazán szép és hangulatos képet tőletek arról, hogy nálatok milyen volt a karácsonyfa, a dekoráció, mi került a karácsonyi asztalra. Köszi szépen, hogy megosztottátok. Hamarosan jön a szilveszter, akkor is szeretnék egy hasonló „képgyűjtést rendezni”, buliélményekkel fűszerezve. Úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat, hadd nézzük, hogyan ünneplik a magyarok az év utolsó napját világszerte. Küldjétek a képeket a szokásos címre hataratkeloKUKAChotmail.com.

A képek között, talán nem is meglepő módon, Nagy-Britannia képviselteti magát elsősorban. De érkezett fotó Pireuszból és Magyarországról is.

Jöjjön tehát először London Évától.

És Cinkapankától. Amelyeken persze szerepel az elmaradhatatlan fekete labrador is. Az éhenkórász tiszteletbeli rénszarvas.

Igazán dobhatnál valamit ide is!

Gabi Basingstoke-ból küldte a karácsonyi menüt és dekorációt. „Hideg egyáltalán nincsen , szokásos angol Christmas roast a menü , mézeskalács ház helyett csokoládé ház a desszertek egyike :-)”

BasingstokeSheila Edinburgh-ból küldött igazán ínycsiklandó képeket.

Zsófi Görögországból, Pireuszból küldte a nem éppen télies hangulatú képeket. „Mi a harmadik karácsonyunkat töltjük itt Pireusban az otthoni hagyományoknak megfelelően, a meleg még mindig furcsa bár azért jó volt 24-én napközben a tengerparton ujjatlanban sétálni 🙂 24 fokban. A városban minden évben felállítanak egy korcsolya pályát idén először igazi jéggel, ami ilyen hőmérsékletnél inkább medence mint jég.

Itt csak kirakják az ajándékokat 24-én, na nem a fa alá, mert azt többnyire nem állítanak, és csak 31-én bontják ki a csomagokat.”

Niki pedig Magyarországról küldte az üzenetet, amit karácsony este juttattak el kislányával a külföldön dolgozó édesapához.

„Szeretném én is megosztani veletek az idei Karácsonyunk történetét. Úgy alakult sajnos, hogy a párom, a lányom apukája kint maradt Németországban, nem tudott hazajönni hozzánk a munkája miatt. Mi a lányommal itthon ünnepeltünk, apa pedig kint. Lelkileg nagyon megviselt minket a karácsony előtti időszak, de igyekeztünk tatani magunkat a lányunk előtt. Jázmin 2 éves múlt.

24-én egymástól 1600 km-re távol, interneten keresztül, sikerült meghitté varázsolni az ünnepet.”

Share.

About Author

Leave A Reply